HomeHL-SportsΚώστας Δεληκώστας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τη συνεργασία με τον ΟΦΗ»

Κώστας Δεληκώστας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τη συνεργασία με τον ΟΦΗ»

Παράλληλα, έκανε τα προγνωστικά του, για την μάχη του τίτλου, όπου έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραμονή στην κατηγορία στις 4 νίκες είναι ο βασικός στόχος που θέτει ο Κώστας Δεληκώστας, για το υπόλοιπο της σεζόν για τον ΟΦΗ.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός στον οποίο ο ΟΦΗ επένδυσε φέτος, μίλησε στο match programme της ομάδας για τα παιχνίδια των play out με τον Φίλιππο Βέροιας, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος απο την συνεργασία του με τον ΟΦΗ, ενώ για του χρόνου ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή παραμένει προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας.

Παράλληλα, έκανε τα προγνωστικά του, για την μάχη του τίτλου, όπου έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ.

-Ξεκινά η μάχη των πλέι-άουτ για τον ΟΦΗ:

«Προετοιμαζόμαστε για τα πλέι-άουτ. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να ανεβάζουμε επίπεδο. Θα κάνουμε ανάλυση στην ομάδα της Βέροιας. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ότο το δυνατόν καλύτερα. Δεν μας επηρεάζει το τι κάνει η άλλη ομάδα και τα προβλήματα που έχει».

-Για την πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα:

«Στον αθλητισμό μετράει το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι περισσότερο, αν δεν είχαμε τα προβλήματα, που ήταν ατυχίες, με διαστρέμματα βασικών αθλητών.

Ηταν τραυματισμοί απο ατυχία και μας κόστισαν. Ειμαστε πιο δυνατοί τώρα. Το παρελθόν δεν μετράει, μετράει το «παρών». Θέλουμε να κάνουμε 4 νίκες με τον Φίλιππο και να μείνουμε στην κατηγορία».

-Είστε ευχαριστημένος στον ΟΦΗ; Κάνετε σκέψεις για τη νέα σεζόν;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη μέχρι στιγμής συνεργασία. Έχουν γίνει βήματα προόδου. Και σε υλικοτεχνική υποδομή και στην οργάνωση της ομάδας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Tώρα όμως είμαι συγκεντρωμένος στο στόχο και δεν κάνω άλλες σκέψεις».

-Ποιά ομάδα είναι φαβορί για τον φετινό τίτλο;

«Η ομάδα του ΠΑΟΚ στο break point φαίνεται πιο δυνατή απο όλες. Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός, αλλά και η Σύρος. Υπάρχει φυσικά και ο Ολυμπιακός. Εχει διάρκεια αυτό το πρωτάθλημα. Δίνω ένα προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει επίσης πολύ καλό σέρβις».

Το βιογραφικό του Κώστα Δεληκώστα

Το βιογραφικό του Κώστα Δεληκώστα, είναι  πλούσιο, με τελευταίο σταθμό τον ΠΑΟΚ.

Εχει εργαστεί ακόμη, ως συνεργάτης του Ιταλού Ντανιέλε Ρίτσι τη σεζόν 2004-05 στην Τόνο Καλίπο Βαλέντια. Ακολούθησαν 3 χρόνια στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (2005-08).

Το καλοκαίρι του 2008 ανέλαβε τον ΠΑΟΚ. Το 2010 μέχρι το 2013 ήταν προπονητής στην Εθνική Ανδρών της Κύπρου με την οποία κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα «Μικρών Κρατών». Το 2013 ανέλαβε τον Γ.Σ.Λαμία.

Το 2014 ανέλαβε προπονητής στον Α.Ο.Ορεστιάδας. Το 2015 διετέλεσε βοηθός προπονητή στην Εθνική Ανδρών.Το 2016 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΓΑΣ Παμβοχαϊϊκός.

Το 2019 μέχρι τον Φεβρουάριο, της περσινής σεζόν, ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Δεληκώστας γεννήθηκε στο Σουφλί στις 7 Σεπτεμβρίου 1972. Ως αθλητής αγωνίζονταν πασαδόρος. Επαιξε σε Έβρο Σουφλίου, Ιωνικό Ν.Φ., Γ.Σ.Ηρακλή, Ε.Α.Πατρών, Ολυμπιακό και έκλεισε την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση