HomeΚΡΗΤΗΕπείγουσα επιστολή προς τον Μητσοτάκη για τα καύσιμα

Επείγουσα επιστολή προς τον Μητσοτάκη για τα καύσιμα

Από την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επείγουσα επιστολή έστειλε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, σε καύσιμα».

Στην Επιστολή της, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, μεταξύ των άλλων αναφέρει

» Αξιότιμε κ.Πρωθυπουργέ,

Επικοινωνούμε μαζί σας, για να σας καλέσουμε να πάρετε άμεσα μέτρα , μειώνοντας τον ειδικό Φόρο Κατανάλωσης  στα καύσιμα, λόγω ενεργειακής ανεπάρκειας , για την προστασία του καταναλωτή,πριν περάσει από την φτώχεια στην εξαθλίωση.

Αξιότιμε κ.Πρωθυπουργέ,

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, στις έκτακτες καταστάσεις ,οφείλετε να πάρετε έκτακτα μέτρα, πάρτε το παράδειγμα της Κύπρου, όπου η Κυπριακή Βουλή, πήρε την απόφαση της μείωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, με  συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα

Αξιότιμε κ.Πρωθυπουργέ,

Σας καλούμε  επίσης α)όπως  αυξήσετε άμεσα τον βασικό μισθό των εργαζομένων, καθώς η ακρίβεια έχει ισοπεδώσει την αγοραστική ικανότητα αυτών, με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να έχει χάσει σε υπερβολικό βαθμό την αγοραστική του δύναμη..

β)Μπορεί να ζούμε σε ελεύθερη αγορά, αλλά λόγω της υπάρχουσας κρίσης, η παρέμβαση σας ως Κυβέρνηση στην τιμολογιακή πολιτική της ενέργειας, επιβάλλεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση