HomeΚΡΗΤΗΒραβείο στην Περιφέρεια Κρήτης από τον ΣΕΓΑΣ για την στήριξη του Αθλητισμού

Βραβείο στην Περιφέρεια Κρήτης από τον ΣΕΓΑΣ για την στήριξη του Αθλητισμού

Τιμήθηκαν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του στίβου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Περιφέρεια Κρήτης τιμήθηκε στην γιορτή του Αθλητισμού που οργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στο ξενοδοχείο Grand Hyatt της Αθήνας όπου τιμήθηκαν με βραβεύσεις όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες στίβου που διακρίθηκαν στα στάδια του κόσμου το 2021 και μαζί τους προπονητές, τα σωματεία τους καθώς και φορείς και προσωπικότητες.

3-1

Η βράβευση της Περιφέρειας Κρήτης έγινε για την έμπρακτη στήριξη της στον αθλητισμό του νησιού και την καλή, διαχρονική συνεργασία της με τον ΣΕΓΑΣ στην υλοποίηση μεγάλων συνδιοργανώσεων, όπως του μαραθωνίου Κρήτης, ημιμαραθωνίου Αρκαλοχωρίου, και άλλων δράσεων. Το βραβείο παρέλαβε εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και η βράβευση έγινε παρουσία της ηγεσίας του ΣΕΓΑΣ, θεσμικών εκπροσώπων, αθλητών και της οικογένειας του αθλητισμού. Ο Αντιπεριφερειάρχης παραλαμβάνοντας το βραβείο ευχαρίστησε θερμά την ηγεσία του ΣΕΓΑΣ για την τιμητική βράβευση της Περιφέρειας Κρήτης, των άλλων φορέων και των κορυφαίων αθλητών του στίβου που κόντρα-όπως δήλωσε- στα προβλήματα που δημιούργησαν οι συνθήκες της πανδημίας, κατάφεραν να φέρουν σε πέρας το στόχο τους και μαζί να γεμίσουν περηφάνια την χώρα μας.

2-2

Για την Περιφέρεια Κρήτης, όπως ανέφερε ο κ Συριγωνάκης, η βράβευση είναι ξεχωριστή, διαβεβαιώνοντας παράλληλα, ότι Περιφέρεια Κρήτης συνεχώς θα ενισχύει το έργο της στο Αθλητισμό όπως και την συνεργασία της με τον ΣΕΓΑΣ στην συνέχιση των πετυχημένων διοργανώσεων και δράσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση