HomeHL-LifestyleΠιτ εναντίον Τζολί για έναν αμπελώνα – Έφεραν το «Mr & Mrs Smith στα μέτρα τους

Πιτ εναντίον Τζολί για έναν αμπελώνα – Έφεραν το «Mr & Mrs Smith στα μέτρα τους

«Πόλεμος» των Μπραντζελίνα για ένα αμπελώνα στη Γαλλία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε νέο κύκλο εισέρχεται η διαμάχη ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, του Μπραντ Πιτ και της τέως συζύγου του, Αντζελίνα Τζολί.

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός κατέθεσε αγωγή κατά της Αντζελίνα Τζολί, υποστηρίζοντας ότι με την πώληση του μεριδίου της στους γαλλικούς αμπελώνες που αγόρασαν από κοινού τού προκαλεί εσκεμμένα βλάβη.

Το 2008, οι δύο αστέρες του κινηματογράφου απέκτησαν τον έλεγχο του Πύργου Μιραβάλ, όπου και παντρεύτηκαν έξι χρόνια αργότερα.

Σύμφωνα με τον Μπραντ Πιτ, το ζευγάρι είχε συμφωνήσει να μην πουλήσει κανείς μονομερώς το μερίδιό του σε αυτόν εάν προηγουμένως δεν εξασφάλιζε τη συναίνεση του άλλου.

Η Αντζελίνα Τζολί παραβίασε τον όρο και πούλησε το μερίδιό της στον Ρώσο ολιγάρχη Γιούρι Σέφλερ, αναφέρει η αγωγή εναντίον της.

Αγωγή γιατί πούλησε, χωρίς τη συναίνεσή του, το μερίδιό της σε Ρώσο ολιγάρχη.

Ο Πύργος Μιραβάλ

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον Μπραντ Πιτ επισημαίνουν ότι ο πελάτης τους μετέτρεψε τον Πύργο Μιραβάλ, που περιλαμβάνει κατοικία και αμπελώνες, σε οινοποιείο διεθνούς φήμης με έσοδα εκατομμυρίων δολαρίων και ότι είναι το μεγάλο πάθος του. Τα νομικά έγγραφα που κατατέθηκαν σε δικαστήριο του Λος Αντζελες αναφέρουν, επίσης, ότι ο Μπρατ Πιτ βοήθησε στην εδραίωση της παγκόσμιας φήμης του οινοποιείου.

Ο Πύργος Μιραβάλ, το οινοποιείο και οι αμπελώνες που το περιβάλλουν βρίσκονται κοντά στο χωριό Κορέν της νοτιοανατολικής Γαλλίας και αποκτήθηκαν από το διάσημο ζεύγος έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014, αλλά το 2016 η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αγωγή διαζυγίου.

 

kathimerini.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση