HomeHL-SportsΟΦΗ: Για 6ο φετινό ματς βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά δεν έχασε

ΟΦΗ: Για 6ο φετινό ματς βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά δεν έχασε

Οι Κρητικοί δέχθηκαν στο Περιστέρι 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο φινάλε απέσπασαν τον βαθμό κάτι που έχουν αρκετές φορές επαναλάβει την τρέχουσα σεζόν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην πρώτη εξάδα, έστω και με παραπάνω αγώνες, βρέθηκε ο ΟΦΗ μετά το 2-2 που απέσπασε χθες  στο Περιστέρι και οι Κρητικοί είναι εκ των βασικών υποψήφιων για να συμμετάσχουν στα play offs.

Το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο έφερε την ομάδα στους 33 βαθμούς και πλέον οι 12 προέρχονται σε ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, αφού η αναμέτρηση της Δυτικής Αττικής ήταν για εκείνη η 6η της σεζόν που δέχθηκε πρώτη γκολ αλλά στο φινάλε δεν έχασε, ενώ στις 4 έφτασε στην ανατροπή και πήρε τη νίκη.
Ας θυμηθούμε τα παιχνίδια…

*Στο 3-3 με την ΑΕΚ στο Ηράκλειο βρέθηκε να χάνει με 3-0, όμως τελικά πήρε τον βαθμό.

Αρχικά βρήκε δις στόχο με τον Νέιρα (78′, 84′) και στις καθυστερήσεις ο Βούρος διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα.

*Περίπου 1 μήνα μετά έπαιξε στο Αγρίνιο και μόλις στο 7′ ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με τον Καρέλη.

Οι Κρητικοί ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Μαλή και στο 61′ έφεραν τούμπα το ματς με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νέιρα.

*Λίγο πριν φύγει το 2021 ο ΟΦΗ έπαιξε με την Ενωση στο ΟΑΚΑ και οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 14′ με τον Βράνιες. Λίγο αργότερα ο Λάμπρου «έγραψε» το 1-1 και στο 60′ ο Καμάου τον οδήγησε στην ανατροπή.

*Αρχές του νέου έτους και οι Κρητικοί υποδέχθηκαν τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 53′ με τον Περέα .

Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με το αυτογκόλ του Εραμούσπε ύστερα από σουτ του Ναμπί.

*Λίγες ημέρες μετά ο ΟΦΗ φιλοξένησε και τον Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι έμειναν 2 φορές πίσω στο σκορ με 0-1 και 1-2, αλλά χάρις στα τέρματα των Σελίμοβιτς, Φελίπε, Τσιλιανίδη κατάφεραν όχι μόνο να μην χάσουν αλλά και να πάρουν τη νίκη.

*Μέχρι που φτάσαμε στο χθες, όπου η ομάδα έπαιξε στο Περιστέρι.

Στο 35′ ήταν ήδη πίσω με 2 γκολ διαφορά, αλλά απέσπασε την ισοπαλία καθώς σκόραραν οι Λάμπρου (59′), Φελιπε (69′) σε διάστημα 10 λεπτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση