HomeLife & StyleΣύντροφος παίκτη του Survivor: Μου είπε “μωρό μου φεύγω κι όταν γυρίσω ο γάμος”

Σύντροφος παίκτη του Survivor: Μου είπε “μωρό μου φεύγω κι όταν γυρίσω ο γάμος”

Η Μαρία Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη και το Survivor

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Άρης Σοϊλέδης μπήκε πριν από λίγες ημέρες στο Survivor και η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τελευταία επικοινωνία που είχαν πριν δώσει το τηλέφωνό του στην παραγωγή.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του “Ποιος είναι Πρωινιάτικα” στο OPEN, η δημοσιογράφος έδειξε μέσω του βίντεο που ετοίμασε η εκπομπή, ένα απόσπασμα από τη στιγμή που αποχαιρέτησε τον ποδοσφαιριστή πριν εκείνος “πετάξει” για τον Άγιο Δομίνικο. Περιέγραψε επίσης την τελευταία τηλεφωνική τους κλήση και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ένα στιγμιότυπο από την τελευταία βιντεοκλήση που είχαν.

Όμως, η Μαρία Αντωνά δεν έμεινε εκεί. Η δημοσιογράφος έδειξε για πρώτη φορά το μονόπετρο που της χάρισε ο Άρης Σοϊλέδης πριν φύγει για το Survivor.

Η Μαρία Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη και το Survivor

«Μου είπε “μωρό μου φεύγω και όταν γυρίσω ο γάμος. Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν. Ο Τσακατσούκας μπορεί να το βλέπει αυτό ηγετικό αλλά όλα αυτά τα χρόνια ο Άρης έχει μάθει να λειτουργεί σε ομάδα με 10-15 άτομα. Το coaching που κάνει είναι γιατί θέλει να τους ενώσει».

Εκείνη την ώρα δεν το συνειδητοποιείς ότι φεύγει. Το κατάλαβα στην τελευταία συνομιλία που είχαμε πριν παραδώσει το κινητό του. Με πήρε την ώρα που οδηγούσα και μου λέει “σήκωσέ το είναι η τελευταία κλήση” και εγώ πάνω στον πανικό γιατί έβρεχε και οδηγούσα του ζήτησα 5 λεπτά. Φτάνω στο ραδιόφωνο και με περίμενε κάμερα από άλλο κανάλι. Πρόλαβα και έκανα ένα screenshοt από την τελευταία μας βιντεοκλήση.

Όσο και να λείψει δεν έχω πρόβλημα. Είμαι εδώ για να τον υποστηρίξω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση