HomeHL-9Τηλεκπαίδευση στα σχολεία: Οι απορίες μίας μητέρας – Η επιστολή της στην αντιδήμαρχο

Τηλεκπαίδευση στα σχολεία: Οι απορίες μίας μητέρας – Η επιστολή της στην αντιδήμαρχο

Τι αναφέρει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τηλεκπαίδευση πραγματοποιείται η διδασκαλία σε αρκετούς δήμους της Κρήτης εξαιτίας κακοκαιρίας.

Ωστόσο, τα ακραία φαινόμενα έχουν υποχωρήσει και αρκετοί γονείς ζητούν απαντήσεις από τους αρμόδιους αντιδημάρχους για τις αποφάσεις τους να κρατήσουν κλειστά τα σχολεία.

Χαρακτηριστική είναι μία επιστολή – που έλαβε το cretapost – μίας μητέρας που εκφράζει τις απορίες της στην αντιδήμαρχο του Ηρακλείου.

Η συγκεκριμένη μητέρα ρωτά να μάθει σε ποιες θερμοκρασίες λειτουργούν διά ζώσης τα σχολεία αλλά και για την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτόκολλων.

Η επιστολή της μητέρας στην αντιδήμαρχο Ηρακλείου

Αξιότιμη κα Αντιδήμαρχε,

Θα ήθελα να σας ζητήσω διευκρινίσεις σχετικά με την απόφασή σας περί παράτασης της αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου Ηρακλείου έως την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Αναφέρεται ότι αυτό οφείλεται στις προβλεπόμενες χαμηλές θερμοκρασίες. Θα μπορούσατε να μας διευκρινίσετε σε ποιες θερμοκρασίες λειτουργούν ή όχι τα σχολεία. Να περιμένουμε κλείσιμο των σχολείων όταν η θερμοκρασία προβλέπεται να είναι π.χ. <5 C. Οι θερμοκρασίες στην περιοχή μας τις προηγούμενες ημέρες αλλά και οι θερμοκρασίες που προβλέπονται για τις επόμενες ημέρες μπορεί να μην είναι συνήθεις όμως σε αυτές τις θερμοκρασίες τα σχολεία έχουν λειτουργήσει στο παρελθόν στην υπόλοιπη Ελλάδα όπως και στην ορεινή Κρήτη.

Επίσης θα ήθελα να μας εξηγήσετε τα ακριβή προβληματα που θα δημιουργούνταν στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων αν τα σχολεία λειτουργούσαν κανονικά αυτή την εβδομάδα (24-27 Ιανουαρίου) σε σχέση με το πως εφαρμόστηκαν τα πρωτόκολλα αυτά μία εβδομάδα πριν;

Διαφήμιση
Διαφήμιση