HomeHL-SportsΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Λουίζ Φελίπε

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Λουίζ Φελίπε

Νέο αίμα στην Ηρακλειώτικη ομάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα (23.45, 26/1) έφτασε στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Λουίζ Φελίπε.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, Λουίζ Φελίπε, βρίσκεται στο Ηράκλειο από το βράδυ της Τετάρτης (26/1).

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ο φορ που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» και ο δανεισμός του στον ΟΦΗ από το κλαμπ της Πορτογαλίας μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο ύψους 1.88 στράικερ θα περάσει την Πέμπτη (27/1) από τις απαραίτητες εξετάσεις και αν όλα είναι καλά, τότε θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλείου, η οποία εφέτος έχει σοβαρό πρόβλημα στη γραμμή κρούσης.

Στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν έπαιζε στη Σάντα Κλάρα, στην πρώτη κατηγορία, με την οποία σε όλες τις διοργανώσεις, σε 12 συμμετοχές, είχε 1 γκολ και 1 ασίστ σερ 492 λεπτά.

Η Σπόρτινγκ τον αγόρασε 500.000€ από την Πάσος Φερέιρα τον Ιανουάριο του 2017 και με τη φανέλα της σε 47 παιχνίδια έβαλε 17 γκολ, ενώ έδωσε έξι ασίστ.

Στο παρελθόν έπαιξε και σε Εστορίλ (Πορτογαλία), Libolo (Ανγκόλα), Φεϊρένσε (Πορτογαλία), Μπέιρα-Μαρ (Πορτογαλία), Despοrtivo Brasil και Σταντάρτ Λιέγης U19.

Τον Ιανουάριο του 2020 είχε υποστεί πολύ σοβαρό τραυματισμό στο δεξί γόνατο και στη δράση επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της Σάντα Κλάρα.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση