HomeΕΛΛΑΔΑΚαταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η τραγική ιστορία της 24χρονης

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η τραγική ιστορία της 24χρονης

Τι έγραφε στο λογαριασμό της στο Facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαθιές ρωγμές και ανεξίτηλα σημάδια άφησαν στη ζωή της 24χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη, τρεις σοβαρές απώλειες από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

Οι πληροφορίες για τα δραματικά περιστατικά που βίωσε, αποδεικνύουν ότι η άτυχη νεαρή γυναίκα κλήθηκε να διαχειριστεί, στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, τρεις θανάτους, των γονιών της και του συντρόφου της.

Όλα έμοιαζαν κενά, κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μια ακόμη ιστορία πόνου θα τη βύθιζε στη θλίψη.

Η πορεία στο σκοτάδι συνεχίστηκε όταν ένα νέο χτύπημα προκάλεσε μεγάλο τραύμα. Εκείνο της σεξουαλικής κακοποίησης που δύσκολα επουλώνεται.

Τις τελευταίες ώρες έχει ανοίξει ο φάκελος μιας μεγάλης υπόθεσης, με πολλούς συντελεστές, και μάλιστα έχει υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση. Σκοπός των αρμόδιων αρχών να διενεργηθεί έρευνα για να διαπιστωθεί εάν οι δράστες που ασέλγησαν στην 24χρονη είναι μέλη κυκλώματος μαστροπείας.

Από τη στάση της, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα και δυναμισμό το πρόβλημα καθώς η γυναίκα διαμηνύει ότι θα φτάσει μέχρι τέλους τον δικαστικό αγώνα κατά εκείνων που φέρονται να την κακοποίησαν σωματικά και ψυχικά.

Την ώρα που έχει δημιουργηθεί σάλος για την υπόθεση, ενώ ξεκινά η διερεύνηση των σοβαρών καταγγελιών για το ελληνικό MeToo, και με τις αστυνομικές αρχές να ερευνούν ενδελεχώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέστηκε η αποτρόπαια ενέργεια, όπως και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, τα τραγικά στοιχεία που αποκαλύπτονται από τα κοινωνικά δίκτυα για τη ζωή της νεαρής γυναίκας δίνουν ακόμη πιο δραματική διάσταση στην υπόθεση της κακοποίησης σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα σε μόλις δυο μήνες, το 2021, η 24χρονη κοπέλα, έχασε δύο πολύ αγαπημένα της πρόσωπα, τη μητέρα της και τον σύντροφό της. Πριν από ένα χρόνο, το 2020, είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας της.

Τον Ιούνιο του 2021 ο πόνος είχε αποτυπωθεί σε μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν είπε το δικό της «αντίο» στη μητέρα της: «40 ημέρες χωρίς το χαμόγελό σου μανούλα μου, μα σε νιώθω παντού. Καλή ανάπαυση σ’ αγαπω πάρα πολύ και μου λείπεις».

Ο σπαραγμός δεν σταματά εκεί. Ήρθε αντιμέτωπη και με τον χαμό του συντρόφου της, δυο μήνες πριν από τον θάνατο της μητέρας της.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα τον Μάρτιο του 2021 έγραφε: «ζωή μου όλη πάλεψες πολύ σκληρά, είσαι ήρωας, είσαι τα πάντα για μένα, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Καλό παράδεισο ψυχή μου, σε λατρεύω».

Μοιάζει ασύλληπτο, είναι όμως η τρομακτική πραγματικότητα της 24χρονης. Το 2020 έχασε τον πατέρα της σε τροχαίο δυστύχημα.

Με μαύρη φωτογραφία είχε εκφράσει το πένθος της και με ένα λιτό αλλά τόσο πλήρες συναισθημάτων μήνυμα έγραψε: «Καλό ταξίδι μπαμπάκα».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση