HomeHL-TOP24χρονος ο οδηγός του 4X4 που σκόρπισε… πανικό στην λαϊκή αγορά

24χρονος ο οδηγός του 4X4 που σκόρπισε… πανικό στην λαϊκή αγορά

Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας νεαρός άνδρας, μόλις 24 ετών, ήταν ο οδηγός του 4X4 που σκόρπισε τον… πανικό σήμερα στην λαϊκή αγορά του Μασταμπά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 24χρονος είχε βγει το βράδυ και είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Όντας μεθυσμένος και κατά την επιστροφή του στο σπίτι του ξέφυγε το όχημα στην οδό Λεβήνου και μπήκε στη λαϊκή αγορά παρασέρνοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν και τον εντόπισαν συλλαμβάνοντάς τον και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα μόλις… ξεμεθύσει!

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το πρωτόγνωρο αυτό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως δεν θρηνήσαμε θύματα από… θαύμα.

 «Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ξαφνικά ακούσαμε ένα αυτοκίνητο 4Χ4 να αναπτύσσει ταχύτητα και να μπαίνει από την οδό Λεβήνου μέσα στη λαϊκή. Μπήκε με τις μπάντες, έκανε ανάποδες τιμονιές. Τη μία χτυπούσε τον έναν πάγκο, την άλλη τον άλλον. Επικράτησε αναστάτωση, γυναίκες έκλαιγαν, άνθρωποι ούρλιαζαν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος των εμπόρων λαϊκής αγοράς Γιώργος Μπαχλιτζανάκης που δούλευε στον πάγκο του.

Ευτυχώς ο οδηγός του αυτοκινήτου που έκανε την τρελή πορεία δεν παρέσυρε κανέναν, ωστόσο υπήρχαν κάποιοι τραυματισμοί ανθρώπων, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν τον κίνδυνο. Παράλληλα σκόρπισε πανικό και υπήρξαν καταστροφές στους πάγκους και σκόρπισε… πανικό.

 «Θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει πολλά θύματα ευτυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι πάγκοι καταστράφηκαν. Λαμαρίνες βρίσκονται ακόμα μέσα στον πάγκο μου», τόνισε σχετικά ο κ. Μπαχλιτζανάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση