HomeHL-SportsΝίκος Νιόπλιας: «Μέχρι αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι…»

Νίκος Νιόπλιας: «Μέχρι αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι…»

Όσα είπε μετά το ματς με τον Άρη ο προπονητής του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Κύπελλο Ελλάδας για τον ΟΦΗ τελείωσε για φέτος, αλλά ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε πολύ ευχαριστημένος για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στη σεζόν.

Στη συνέντευξη Tύπου ο τεχνικός των Ηρακλειωτών δήλωσε αρχικά: «Μέχρι αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, πήγαμε βήμα βήμα, δεν κάναμε μεγάλα βήματα.

Φορμαριστήκαμε όχι όταν έπρεπε αλλά όταν γέμισε το ρόστερ και δείξαμε μια πολύ καλή εικόνα. Είμαστε ευχαριστημένοι, το λένε οι βαθμοί μας και η εικόνα μας.

Όμως δεν κάναμε κάτι ακόμα.

Ο Γκαγιέγκος και ο Λάμπρου θα ξεκινούσαν το παιχνίδι, ο Λάμπρου είχε ένα αιμάτωμα και δεν ήταν χρήσιμος να παίξει με πόνο.

Δώσαμε και χρόνο στον Τσιλιανίδη, ο Γκααγιέγκος μαζί με τον Μεγιάδο δίνουν μια ισορροπία στο αμυντικό κομμάτι, ήρθε το πρωί και μου είπε ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ με αποτέλεσμα να αλλάξουν τα πλάνα μας.

Θέλω όμως να πω πως όσο ήμασταν 11 εναντίον 11, απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο πάντα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού.

Είχαμε και την απώλεια του Γκααγιέγκος, ήρθε και το πέναλτι στο 48′ και κρίθηκε περισσότερο στην αποβολή παρά στο πρώτο γκολ.

Και με 11 να μέναμε πάλι θα προσπαθούσαμε και θα το παλεύαμε».

Και πρόσθεσε: «Για μένα είναι πιο σημαντικό που θα αδειάσουμε για να έρθουν παίκτες, όλοι γνωρίζουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας.

Δεν μπορεί να ξαναγεμίσει το ρόστερ. Όταν είναι όλοι υγιείς, δεν είναι εύκολο για εμένα να αποφασίσω.

Πρώτα θέλω να αδειάσει το ρόστερ και μετά να γεμίσει ξανά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση