HomeHL-9Ο Άγιος Βασίλης και η Γοργόνα έφτασαν στο… Ενυδρείο

Ο Άγιος Βασίλης και η Γοργόνα έφτασαν στο… Ενυδρείο

Γιορτινή ατμόσφαιρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη του εμφάνιση αποφάσισε να κάνει νωρίτερα φέτος ο αγαπημένος άγιος όλων των παιδιών, ο Άγιος Βασίλης.

Δεν δίστασε να φορέσει στολή κατάδυσης μαζί με την κόκκινη φορεσιά του, να πάρει το έλκηθρό του και να κάνει τις πρώτες του… βουτιές στο Ενυδρείο της Κρήτης προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα για όσους βρέθηκαν στον Θαλασσόκοσμο.

Ο Άγιος Βασίλης μάλιστα δεν έκανε μία τυχαία… περασιά αλλά ήρθε για να μείνει. Από σήμερα μέχρι και τα Χριστούγεννα ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα κάνει τις «βουτιές» του στο Ενυδρείο, θα ταΐζει τα ψάρια και τις χελώνες ενώ θα χαρίζει μοναδικές στιγμές στα χιλιάδες παιδιά που αναμένεται να περάσουν από τον Θαλασσόκοσμο.

Στην παρέα του Ενυδρείου και η… Γοργόνα η οποία κάνει την παρουσία της αισθητή στους χώρους του Θαλασσόκοσμου.

enydreio-xristoygenna-4-1

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Ενυδρείου έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για τους μικρούς του φίλους

Δείτε την ανάρτηση του Ενυδρείου

Τα μάθατε; Η #γοργόνα ήρθε και φέτος για να ξυπνήσει τον αγαπημένο μας #Άγιο #Βασίλη και να κάνουνε παρέα τις ομορφότερες Χριστουγεννιάτικες #βουτιές τους στο #Ενυδρείο #Κρήτης!!! Μαζί τους κι εμείς είπαμε να βάλουμε τα γιορτινά μας, για να αποχαιρετίσουμε το 2021 και όλες του τις έγνοιες με πολύ κέφι και παιχνίδι! Φορέσαμε λοιπόν τα #χριστουγεννιάτικά μας, ντυθήκαμε, στολιστήκαμε και σας περιμένουμε να γιορτάσουμε! Με μουσικοκινητικά παιχνίδια, αφηγήσεις παραμυθιών και δράσεις φιλαναγνωσίας, με ρομποτική, χορό, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, πειράματα και κυρίως με πολύ πολύ όμορφη διάθεση θα γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα στο Ενυδρείο Κρήτης. Βάλτε κι εσείς το ομορφότερό σας χαμόγελο και κάντε την κράτησή σας για να συμμετέχετε στις δράσεις μας.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμά μας στην ιστοσελίδα μας www.cretaquarium.gr ή καλέστε μας στο : 2810337788

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία σε όλο τον κόσμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση