HomeHL-9Άγνωστοι έχυσαν δύο βαρέλια λάδι έξω από το Μητροπολιτικό ναό στα Χανιά

Άγνωστοι έχυσαν δύο βαρέλια λάδι έξω από το Μητροπολιτικό ναό στα Χανιά

Πρωτοφανές περιστατικό - Έρευνα από την Αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα πρωτοφανές περιστατικό καλούνται να διαχειριστούν, οι τοπικές Αρχές στα Χανιά, μετά από ενημέρωση, ότι μεγάλες ποσότητες ελαιολάδου, είχαν κατακλύσει την πλατεία μπροστά και πίσω, από τον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου και τμήμα της οδού Χάληδων.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα δεδομένα, άγνωστος άδειασε δύο μεγάλα βαρέλια, που περιείχαν λάδι γύρω από το ναό.

Τα άδεια βαρέλια βρέθηκαν, ενώ οι Αρχές αναζητούν αυτόν, που προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης, 15 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, υπάρχει μία οικοδομή κοντά στο ναό από όπου ενδεχομένως θα μπορούσε να υπάρξει διαρροή του ελαιολάδου, ωστόσο στην οικοδομή αυτή δεν κατοικεί κανείς ούτε εκτελούνται εργασίες το τελευταίο διάστημα.ladi_hania_naos2

Η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό ώστε να αποκαλυφθεί ποιος το έκανε αλλά και τι κίνητρα είχε ώστε να προχωρήσει σε μία τέτοια πρωτοφανή ενέργεια.

Στο σημείο βρέθηκαν εργαζόμενοι στην Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων που όλη τη νύκτα προσπάθησαν να καθαρίσουν την πλατεία με τη βοήθεια και μηχανήματος ιδιώτη εργολάβου.

Παράλληλα, τοποθέτησαν και ειδικές ταινίες απαγόρευσης διέλευσης από πολίτες μέχρι να καθαριστεί ο χώρος.

ladi_hania_naos

 

Πηγή φωτογραφιών: ΕΡΤ Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση