HomeHL-9Αρκαλοχώρι: Σεισμόπληκτοι ψηφίζουν μέσα στους οικίσκους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Αρκαλοχώρι: Σεισμόπληκτοι ψηφίζουν μέσα στους οικίσκους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Στον τόπο καταγωγής του Νίκου Ανδρουλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μαζική προσέλευση κόσμου παρατηρείται από νωρίς το πρωί στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ στο Αρκαλοχώρι.

Οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έχουν δεινοπαθήσει τα μέγιστα τους τελευταίους μήνες εξαιτίας του σεισμού της 27ης Σεπτεμβρίου, εναποθέτουν πλέον τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο στην ανάδειξη νέας ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής.

Μέσα στους οικίσκους νέοι αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία ψηφίζουν για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου χωρίς να κρύβουν την αισιοδοξία και την προσδοκία τους τόσο για τον πολύπαθο τόπο τους όσο και για τη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Αρκαλοχώρι είναι ο τόπος καταγωγής του υποψήφιου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ ο πατέρας του Μαρ. Ανδρουλάκης ήταν και είναι σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη. Μάλιστα λέγεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης όταν πληροφορήθηκε το ποσοστό που έλαβε στον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών αναφώνησε «Θεέ μου, τι έκανε η νησάρα μου».

ekloges_kinal_arkaloxori

ekloges_kinal_arkaloxori2

Πώς ψηφίζουμε

Σήμερα Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, θα μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσο προσήλθαν στις κάλπες την προηγούμενη Κυριακή και πλήρωσαν το αντίτιμο των 3 ευρώ. Υπογραμμίζεται ότι δεν θα πληρώσουν τίποτα σήμερα. Αρκεί να έχουν μαζί τους την ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.

Τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν θα είναι τα ίδια της προηγούμενης εβδομάδας. Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Τα πρώτα αποτελέσματα υπολογίζεται να βγουν 1-1.5 ώρα αφότου κλείσουν οι κάλπες.

oikiskoi_arkaloxori_seismopliktoi

oikiskoi_arkaloxori_seismopliktoi2

oikiskoi_arkaloxori_seismopliktoi3

oikiskoi_arkaloxori_seismopliktoi4

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση