HomeHL-9Ηράκλειο: Το αντίο του Νότη Σφακιανάκη στον πρώην μετρ του που αυτοκτόνησε

Ηράκλειο: Το αντίο του Νότη Σφακιανάκη στον πρώην μετρ του που αυτοκτόνησε

Με ανάρτηση του στο Instagram

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την τραγική είδηση του θανάτου του πρώην συνεργάτη του, Σήφη Δαμανάκη, πληροφορήθηκε σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης, και με μια ανάρτηση αποχαιρέτισε τον 59χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο.

Με 4 λέξεις ο τραγουδιστής έδωσε το στίγμα της σχέσης που τον συνέδεε με τον πρώην μέτρ του: «Αντίο φίλε και συνεργάτη», έγραψε ο τραγουδιστής για τον Δαμανάκη, που είχε συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα, το πρωί της Τετάρτης, εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό, μέσα στο διαμέρισμα του στην περιοχή του Ατσαλένιου στο Ηράκλειο.

Το άψυχο σώμα του 59χρονου βρήκαν οικείοι του που ειδοποίησαν τις αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο ωστόσο οι διασώστες δεν μπορούσαν να του δώσουν την παραμικρή βοήθεια καθώς ήδη είχε αφήσει την τελευταία του πννοή.

Την ίδια ώρα, στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία αλλά και ο ιατροδικαστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δίπλα στη σορό του βρέθηκε και το όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε ο 59χρονος για να αυτοπυροβοληθεί καθώς και ιδιόχειρο σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση