HomeΚΡΗΤΗΑυλαία στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας με τον κύριο ΚΟΚ στο Survivor 

Αυλαία στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας με τον κύριο ΚΟΚ στο Survivor 

Πήραν μέρος 120 παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυλαία με 120 παιδιά από τα δημοτικά σχολεία 2ο Αγίας Μαρίνας, Αγίας Πελαγίας, Φόδελε και Ροδιάς έριξε “Ο Κύριος ΚΟΚ στο Survivor” για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου κατά τη σημερινή του επίσκεψη στις κτιριακές εγκαταστάσεις του 2ο Δ.Σ. Αγίας Μαρίνας στην Αμμουδάρα.

Για τα σχολεία Αγίας Πελαγίας. Φόδελε και Ροδιάς νικήτρια αναδείχθηκε η μαθήτρια Πεδιώτη Α.

Από το 2ο Δ.Σ. Αγίας Μαρίνας για την ΣΤ΄ τάξη νικητής αναδείχθηκε ο μαθητής Παγωμένος Μ. και για την Δ΄ τάξη ο μαθητής Ψώνης Κ.

Στη μάχη του Survivor συμμετείχε σήμερα και ο Δήμαρχος του Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο οποίος παρότι απάντησε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις, δεν κατάφερε να μπει στην τελική τριάδα των νικητών λόγω μίας αποτυχημένης βολής στο άθλημα του μπάσκετ.

Οι τρεις νικητές έλαβαν από ένα δώρο – έπαθλο ευγενική χορηγία του Δήμου Μαλεβιζίου.

Την πενταήμερη αυτή εκπαιδευτική δράση κυκλοφοριακής αγωγής του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συνολικά 690 μαθητές της Δ΄, της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών των σχολείων του Δήμου Μαλεβιζίου.

bowling-1

Για τις πέντε αυτές ημέρες, έξι τροχονόμοι – αστυνομικοί της Τροχαίας Ηρακλείου μεταλαμπάδευσαν τις γνώσεις τους μέσα από έξι διαφορετικά βιωματικά – διαδραστικά παιχνίδια γνώσεων πάνω στην οδική ασφάλεια και στη σωστή κυκλοφοριακή συμπεριφορά.

mixani

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, ο Κύριος ΚΟΚ αποχαιρέτησε τους νέους φίλους που απόκτησε όλες αυτές τις ημέρες στο Μαλεβίζι, δίνοντας ραντεβού μαζί τους το συντομότερο δυνατό για νέες μονομαχίες στο στίβο μάχης του Survivor.

Διαφήμιση
Διαφήμιση