HomeΕΛΛΑΔΑΤροχαίο με σχολικό: Γιατρός περνούσε τυχαία και πρόσφερε βοήθεια στους μαθητές

Τροχαίο με σχολικό: Γιατρός περνούσε τυχαία και πρόσφερε βοήθεια στους μαθητές

Στη Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για το τροχαίο με το σχολικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη μίλησε στον ΑΝΤ1, η διευθύντρια του σχολείου, Βέτα Γεωργιαδου, τονίζοντας ότι τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

«Τα παιδιά είναι καλά. Πήγανε στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο. Φύγανε όλα εκτός από δύο που παρέμειναν για περαιτέρω διερεύνηση. Σήμερα που μίλησα με τους γονείς και αυτά είναι καλά» ανέφερε η κα. Γεωργιάδου.

«Οι γονείς είναι ήρεμοι. Τα παιδιά ήρθαν σήμερα στο σχολείο. Στο σχολικό τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και γι’ αυτό η κατάσταση των παιδιών είναι καλή» συμπλήρωσε.

Η παρέμβαση μίας γιατρού που έτυχε να περνάει από το σημείο, αποδείχθηκε πολύτιμη για τους μαθητές που επέβαιναν στο σχολικό. Σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, η γιατρός βοήθησε τα μικρά παιδιά να κατέβουν από το λεωφορείο και τους παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

«Εμείς εκείνη την ώρα περνούσαμε και είχε γίνει ήδη το τροχαίο. Ο οδηγός μαζί με τον συνοδό έβγαζαν τα παιδιά έξω. Σταματήσαμε να βοηθήσουμε. Σταμάτησε και μία κυρία που ήταν γιατρός. Έτυχε να περνάει εκείνη την ώρα από το σημείο και βοήθησε τα παιδιά. Ένα παιδί είχε χτυπήσει στο κεφάλι του. Βοήθησε και τον κύριο» ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας΄.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση