HomeHL-9Ο καιρός στην Κρήτη – Ποιες πόλεις έχουν 20 βαθμούς °C μέσα Νοεμβρίου;

Ο καιρός στην Κρήτη – Ποιες πόλεις έχουν 20 βαθμούς °C μέσα Νοεμβρίου;

Συννεφιά σε όλη την Κρήτη, κάποιες πόλεις "θυμίζουν" καλοκαίρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεφώσεις και τοπικές βροχές είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 ενώ η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη ενώ πιθανότητα καταιγίδων υπάρχει για τη Δυτική Κρήτη, σύμφωνα με την πρόβλεψη του meteo.gr.

Η θερμοκρασία στην Κρήτη θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το πρωί 4 έως 7 μποφόρ.

Ο καιρός στις τέσσερις μεγαλύτερες πόλεις της Κρήτης:

Ηράκλειο

Ο καιρός αναμένεται νεφελώδης ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Χανιά

Παρόμοια εικόνα εμφανίζει ο καιρός και στα Χανιά με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 14 έως τους 19 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ρέθυμνο

Ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται το πρωί της Δευτέρας στην πόλη του Ρεθύμνου χωρίς ωστόσο η θερμοκρασία να παρουσιάσει αισθητή πτώση αφού θα κυμανθεί από τους 15 ως τους 19 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνεται ότι ο καιρός θα παραμείνει νεφελώδης καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

 Άγιος Νικόλαος

Καλοκαίρι «μυρίζει» ο καιρός στα ανατολικά της Κρήτης αφού, παρά την έντονη συννεφιά, το θερμόμετρο θα αγγίξει μέχρι και τους 20 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο αργά το βράδυ χρειάζεται προσοχή αφού η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς.

Ιεράπετρα

Συννεφιά νωρίς το πρωί θα έχει η νοτιότερη πόλη της Κρήτης, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας τα σύννεφα θα υποχωρήσουν με τη θερμοκρασία στην Ιεράπετρα θα ανεβαίνει στους 21 – 22 βαθμούς Κελσίου.

Σητεία

Αν και ο ουρανός θα είναι καλυμμένος με πυκνά σύννεφα ο καιρός στη Σητεία εμφανίζει παρόμοια εικόνα με τις άλλες δύο πόλεις του Λασιθίου αφού η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 – 20 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση