HomeΕΛΛΑΔΑΚαιρός: Βροχές και καταιγίδες το βράδυ

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες το βράδυ

Σε ποιες περιοχές θα ενταθούν τα φαινόμενα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μικρή είναι η επιδείνωση του καιρού σήμερα ενώ αύριο Δευτέρα 25 Οκτωβρίου θα είναι αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα, κατά δέκα βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με το MEGA, το βράδυ στα νότια, δηλαδή στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στις Δυτικές Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται καταιγίδες, με αποτέλεσμα να δυναμώσουν οι βροχές οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι και αύριο.

Η πρόγνωση του meteo

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr για σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο καιρός αλλάζει, με βροχές στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στο Βόρειο Αιγαίο, στις Σποράδες και στην Κρήτη.

Τα σημαντικότερα φαινόμενα εντοπίζονται στο Ιόνιο, σε περιοχές της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και ενδεχομένως στην Εύβοια και στη Δυτική Κρήτη, όπου κατά τόπους συνοδεύονται και από καταιγίδες.

Επίσης, σύμφωνα με την ΕΜΥ, από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την κεντρική Στερεά θα ενταθούν.

Οσο αφορά στην πρόβλεψη του καιρού για αύριο, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/ meteo.gr, βροχές και πιθανόν λίγες σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και νότια. Ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι αναμένονται στο Αιγαίο και ενισχυμένοι ανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο, με αισθητή την πτώση της θερμοκρασίας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση