HomeHL-TOPΦΩΤΟ: Είχαν παράνομα εργαστήρια όπλων στα Χανιά – Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση

ΦΩΤΟ: Είχαν παράνομα εργαστήρια όπλων στα Χανιά – Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση

Επτά συλλήψεις μέχρι στιγμής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παράνομα εργαστήρια όπλων είχαν στηθεί στα Χανιά από μια εγκληματική οργάνωση η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αστυνομικοί έχοντας κατάλληλα στοιχεία σε βάρος μελών της οργάνωσης προχώρησαν σήμερα σε έρευνα σε διάφορα σημεία των Χανίων προκειμένου να φέρουν στο… φως την οργάνωση που ασχολούνταν με όπλα.

Οι έρευνες ξεκίνησαν το πρωί και αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και αργά το βράδυ ενώ οι περιοχές που έκαναν «φύλλο και φτερό» οι αστυνομικοί ήταν συγκεκριμένα σπίτια και επιχειρήσεις ατόμων σε Κίσαμο, Παλαιόχωρα, Κουρνά αλλά και στο κέντρο των Χανίων.

opla-xania-1

Μάλιστα, οι αρχές βρήκαν τρία πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια όπλων που λειτουργούσαν παράνομα ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί εφτά άτομα τα οποία φέρονται να είναι μέλη του κυκλώματος.

Αναλυτικά, έχουν κατασχεθεί: 31 πολεμικά όπλα, 34 πιστόλια και περίστροφα,  13.000 φυσίγγια, 14 κάννες κυνηγετικών όπλων, 45 κορμοί κυνηγετικών όπλων, 4 σιγαστήρες και 70 γεμιστήρες

Αξίζει να σημειωθεί πως στην επιχείρηση συμμετείχε το τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, το ΤΑΕ Χανίων και η ΟΠΚΕ Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση