HomeHL-9Στον εισαγγελέα ο «πιστολέρο» που σκόρπισε τον πανικό στο Ασήμι

Στον εισαγγελέα ο «πιστολέρο» που σκόρπισε τον πανικό στο Ασήμι

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση του 22χρονου άνδρα ο οποίος άνοιξε πυρ, χθες το απόγευμα στο κέντρο του Ασημίου. Ο 22χρονος άνδρας έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα

Όπως είναι λογικό έσπειρε τον πανικό με τους άνδρες του Α.Τ Αστερουσίων να τον συλλαμβάνουν λίγο αργότερα.

Στην κατοχή του μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost βρέθηκαν το πιστόλι με το οποίο πυροβολούσε στον αέρα, ένα μαχαίρι αλλά και κάλυκες.

Σύμφωνα με το cretapost, αρχικά έγινε έρευνα στο σπίτι του για τον εντοπισμό του όπου βρέθηκαν φυσίγγια ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε η σύλληψη του και εντοπίστηκε το πιστόλι με το οποίο σκόρπισε τον πανικό.

Επίσης η αστυνομία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει στην κατοχή της βίντεο που δείχνουν τον 22χρονο να βγαίνει έξω από μια καφετέρια και να πυροβολεί. Ο νεαρός άνδρας φέρεται να υποστηρίζει ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν πιστόλι, γεμιστήρας ,μαχαίρια φυσίγγια και κάλυκες

Συνελήφθη, χθες (11.10.2021) το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας o ημεδαπός είχε προβεί στη ρήψη άσκοπων πυροβολισμών.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με τη γεμιστήρα του.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 μαχαίρια, φυσίγγια και 23 κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση