HomeΣΠΟΡΚεκλεισμένων των θυρών το Γεωργία- Ελλάδα λόγω της τραγωδίας στο Μπατούμι

Κεκλεισμένων των θυρών το Γεωργία- Ελλάδα λόγω της τραγωδίας στο Μπατούμι

Το Μπατούμι θρηνεί την απώλεια οχτώ ανθρώπων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δίχως την παρουσία θεωτών θα πραγματοποιηθεί το απογευματινό (9/10, 19.00, OPEN) παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως μεταδίδουν τα γεωργιανά ΜΜΕ η απόφαση ελήφθη μετά την τραγωδία που προκάλεσε η κατάρρετση πολυκατοικίας στο Μπατούμι, πόλη όπου φιλοξενείται η αναμέτρηση.

Από την κατάρρευση του κτιρίου έχουν χάσει τη ζωή τους οκτώ άνθρωποι, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών καθώς σύμφωνα με την αστυνομία εκτιμάται ότι μπορεί να υπάρχουν ακόμη και 15 εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια.

Τα δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν ότι οι αρχές της χώρας έλαβαν την απόφαση να διεξαχθεί το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας.

Την είδηση επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η αποστολή της οποίας έμενε σε ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο σημείο της έκρηξης, που συνέβη όμως προτού ταξιδέψει η Εθνική στη Γεωργία.

Ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι της έκρηξης που προκάλεσε την κατάρρευση του κτιρίου, ωστόσο γίνεται λόγος για εργασίες ανακαίνισης σε ένα διαμέρισμα. Ήδη έχουν συλληφθεί τρία άτομα στο πλαίσιο των ερευνών.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση