HomeHL-9Πήρε από το αυτοκίνητο 500 ευρώ και συνελήφθη

Πήρε από το αυτοκίνητο 500 ευρώ και συνελήφθη

Σύλληψη και στο Λασίθι επειδή έκλεψε πορτοφόλι από επιχείρηση με 950 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ένας Έλληνας κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, το πρωί της ίδιας ημέρας αφαίρεσε από I.X.E. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας αλλοδαπού το χρηματικό ποσό των 520 ευρώ, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο συλληφθείς διέπραξε την εν λόγω κλοπή ο οποίος αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Στο Λασίθι

Συνελήφθη, το απόγευμα της Παρασεκυής σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ένας Έλληνας κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, το πρωί αφαίρεσε από επιχείρηση πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Από αστυνομικούς της  Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και τα έγγραφα τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση