HomeΕΛΛΑΔΑΓλυκά Νερά: Σήμερα η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Γλυκά Νερά: Σήμερα η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Η Εισαγγελία Ανηλίκων είχε δώσει την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, στην οικογένεια της μητέρας της, Καρολάιν και σήμερα (7/10) αποφασίζεται η οριστική επιμέλεια του μωρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κόρη της Καρολάιν μετά τη δολοφονία της μητέρας της ζει στην Αλόννησο μαζί με τη γιαγιά και τον παππού της. Μάλιστα, η Εισαγγελία Ανηλίκων με απόφαση της στις 28 Ιουνίου είχε αποφασίσει να δώσει την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας στους γονείς της Καρολάιν, ενώ είχε αφαιρεθεί η γονική μέριμνα από τον κατηγορούμενο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, οι γονείς του πιλότου είχαν το δικαίωμα να επισκέπτονται τη μικρή Λυδία 5 ημέρες το μήνα στον τόπο όπου διαμένει, δηλαδή την Αλόννησο, μεταξύ των ωρών 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως οι γονείς του συζυγοκτόνου δεν πρόκειται να διεκδικήσουν την συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Έπειτα από επικοινωνία που είχε το iefimerida.gr με το δικηγόρο της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν, Θανάση Χαρμάνη επιβεβαίωσε την είδηση. Ο ίδιος αρκέστηκε να αναφέρει πως «Δεν θα αντιδικήσει η άλλη οικογένεια στο δικαστήριο». Εξάλλου, όλο αυτό το διάστημα οι γονείς της άτυχης κοπέλας, η οποία βήκε φρικτό θάνατο από τον σύζυγο της μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε παλαιότερο ρεπορτάζ που παρουσίασε η εκπομπή «Το Πρωινό», οι γονείς της Καρολάιν συναντήθηκαν στην Αλόννησο, όπου το καλοκαίρι μετακόμισαν οι γονείς του Μπάμπη.

«Υπάρχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ των. Οι δύο πλευρές τα πηγαίνουν πολύ καλά. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι γονείς της Καρολάιν έχουν δώσει στους γονείς του Μπάμπη το «ελεύθερο» να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου».

Αναμένουμε την απόφαση για την οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση