HomeHL-TOPΝέο κρούσμα κορωνοϊού σε βρέφος που έμενε σε σκηνή σεισμόπληκτων

Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε βρέφος που έμενε σε σκηνή σεισμόπληκτων

Στη Ζίντα- Μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας καθώς και ένας 14χρονος που βρέθηκε θετικός λίγο αργότερα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ξενοδοχείο καραντίνας μεταφέρθηκε ένα βρέφος 9, 5 μηνών που εντοπίστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Όπως δήλωσε στο cretapost, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, το βρέφος μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ του Κ. Υ Καστελίου στο ξενοδοχείο καραντίνας συνοδευόμενο από τον παιδίατρο που το εξέτασε και τη μητέρα του.

Πρόκειται για μέλος της οικογένειας με τα 3 κρούσματα κορωνοϊου που εντοπίστηκαν τη Δευτέρα και διέμεναν σε σκηνή στη Ζίντα του Δήμου Μινώα Πεδιάδος. Το βρέφος είναι μέλος της οικογένειας του 26χρονου που εντοπίστηκε θετικός  χθες, μαζί με 2 ακόμα ανήλικα παιδιά 12 και 15 ετών, που διέμεναν σε σκηνή της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, λίγο αργότερα εντοπίστηκε θετικό στον κορωνοϊό ένα ακόμη μέλος της ίδιας οικογένειας , και πιο συγκεκριμένα ένα 14χρονο αγόρι.

Μέσα στη σκηνή διέμεναν συνολικά 12 άτομα και μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν εντοπιστεί πέντε κρούσματα κορωνοϊού.

To βρέφος αλλά και ο 14χρονος θα μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο καραντίνας όπου έχουν μεταφερθεί και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας από χθες.

Οι έλεγχοι του ΕΟΔΥ, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού στους καταυλισμούς των σεισμόπληκτων.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση