HomeΕΛΛΑΔΑOδυσσέας Αθανασίου: Το έργο του Ελληνικού προχωρά με τους καλύτερους οιωνούς

Oδυσσέας Αθανασίου: Το έργο του Ελληνικού προχωρά με τους καλύτερους οιωνούς

H ανάρτηση του Οδυσσέα Αθανασίου στο Instagram

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο μεγάλο έργο του Ελληνικού αναφέρθηκε ο διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, Oδυσσέας Αθανασίου με ανάρτησή του στο instagram.

Ο Οδυσσέας Αθανασίου αναφέρει: «Το εμβληματικό έργο του Ελληνικού προχωρά με ταχείς ρυθμούς και με τους καλύτερους οιωνούς.

Η αξία της εταιρίας μετά την ενσωμάτωση της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ στη LAMDA Development, αύξησε ήδη την αξία της εταιρείας κατά 26%. Παράλληλα, έχουν ήδη υπογράφει οι πρώτες σημαντικές συμφωνίες:

Ανάπτυξη των δύο σύγχρονων πολυτελών ξενοδοχείων στο παραλιακό μέτωπο από κοινού με τον όμιλο ΤΕΜΕΣ, πώληση γραφειακών χώρων στην Τράπεζα Πειραιώς και αξιοποίηση του retail park με τον όμιλο Fourlis.

Όσον αφορά στις κρατήσεις κατοικιών και διαμερισμάτων έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με τα δυνητικά μελλοντικά έσοδα που αντιστοιχούν στις υφιστάμενες προκαταβολές πελατών να προσεγγίζουν ήδη τα 700 εκατ. ευρώ».

Να σημειωθεί ότι η Lamda σχεδιάζει τη δημιουργία περίπου 1.200 κατοικιών συνολικής επιφάνειας περίπου 120.000 τ.μ., κατά τη διάρκεια της πρώτης πενταετίας.

Το συγκεκριμένο έργο ήταν αρχικά προγραμματισμένο για μετά το 2025, ωστόσο η Lamda επέλεξε να επιταχύνει την εφαρμογή του και να το εντάξει στα έργα της πρώτης πενταετίας, λόγω της μεγάλης ζήτησης για κατοικίες που έχει καταγραφεί.

H ανάρτηση του Οδυσσέα Αθανασίου στο Instagram:

odysseas-athanasioy

Διαφήμιση
Διαφήμιση