HomeHL-9Στην Κρήτη ο Υπουργός Ναυτιλίας

Στην Κρήτη ο Υπουργός Ναυτιλίας

Θα παρουσιάσει στους τοπικούς φορείς το πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων του Υπουργείου για Ηράκλειο και Λασίθι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Κρήτη βρίσκεται σήμερα και αύριο, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, προκειμένου να παρουσιάσει στους τοπικούς φορείς το πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων του Υπουργείου για Ηράκλειο και Λασίθι.

Ο κ. Πλακιωτάκης την Παρασκευή στις 11:30 θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Χερσονήσου, στις 13.00 τον λιμένα Χερσονήσου και το Β’ Λιμενικό Τμήμα και στις 18.30 το Επιμελητήριο Αγίου Νικολάου, ενώ το Σάββατο στις 10:00 θα επισκεφτεί το Δημαρχείο Ιεράπετρας στις 13:00 τον λιμένα Μακρύ Γιαλού και στις 17:00 το Δημαρχείο Σητείας.

Σε όλες του τις επισκέψεις θα συναντηθεί με τους Δημάρχους και τους τοπικούς φορείς, με τους οποίους θα συζητήσει το τοπικό πρόγραμμα έργων.

plakiotakhs

Στο πλαίσιο της υπουργικής επίσκεψης στη Χερσόνησο, η οποία περιλαμβάνει και επιτόπια αυτοψία στο Λιμάνι Χερσονήσου, αναμένεται να συζητηθούν κρίσιμα σημεία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος έργων, αλλά και τα χρονοδιαγράμματα εκτέλεσής τους.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος δήλωσε ότι εκτιμά ιδιαιτέρως την άμεση ανταπόκριση του ΥΝΑΝΠ μετά την πρόσφατη επίσκεψη του ίδιου και του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χερσονήσου, Κώστα Παρλαμά στον Πειραιά, που είχε ως στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών ανάπλασης του παράκτιου μετώπου του Λιμένα Χερσονήσου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση