HomeHL-9Συνελήφθη η ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλος

Συνελήφθη η ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλος

Επενέβη η αστυνομία- Ηταν κλειδωμένη μέσα στη δομή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη τελικά η ανεμβολίαστη εργαζόμενη, η οποία, όπως έχει ήδη αναφέρει το cretapost, επέλεξε να μην εμβολιαστεί ωστόσο πήγαινε κανονικά στη δουλειά της, παρότι ο νόμος είναι σαφής, με αποτέλεσμα αντιδήμαρχος του Δήμου Μινώα Πεδιαδος να καταθέσει μήνυση σε βάρος της.

Η 51χρονη φυσικοθεραπεύτρια του Δήμου Μινώα Πεδιάδας η οποία εντοπίστηκε κανονικά στην εργασία της πάρα το ότι βρισκόταν σε αναστολή, είχε κλειδωθεί μέσα στο ΚΑΠΗ Αρκαλοχωρίου και αρνείτο να αποχωρήσει, παρά τις εκκλήσεις του αντιδημάρχου που την μήνυσε, με αποτέλεσμα να προκληθεί έντονη αναστάτωση και να χρειαστεί τελικά η συνδρομή της αστυνομίας και του Εισαγγελέα προκειμένου να απομακρυνθεί από τον χώρο, στον οποίο βρισκόταν και ο σύζυγος της, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Μάλιστα σύμφωνα με τος πληροφορίες του cretapost,  η 51χρονη είχε αλλάξει τις κλειδαριές με την ίδια μάλιστα να διατείνεται ότι δρα με τη βούλα των… Αυτόχθονων Ελλήνων Ιθαγενών.

Η 51χρονη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις κατηγορίες την φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, υπεξαίρεσης και παραβίασης των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό.

Τόσο η φυσικοθεραπεύτρια όσο κι ο σύζυγος της θα οδηγηθούν την Παρασκευή στον Εισαγγελέα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση