HomeHL-CultureΤο νέο “West Side Story” από τον Steven Spielberg βγαίνει τον Δεκέμβριο

Το νέο “West Side Story” από τον Steven Spielberg βγαίνει τον Δεκέμβριο

Δείτε το τρέιλερ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από κοινού οι δύο κορυφαίες εταιρίες κινηματογραφικών παραγωγών, η Disney και η 20th Century Studios, παρουσίασαν το επίσημο τρέϊλερ από την προσαρμογή του Steven Spielberg στο θρυλλικό μιούζικαλ του Broadway, το περίφημο “West Side Story”, δημιουργία του αξέχαστου Leonard Bernstein και του Stephen Sondheim.

Την διασκευή στο σενάριο την έκανε ο Tony Kushner, ενώ θα πρωταγωνιστούν ο ηθοποιός του “Baby Driver” Ansel Elgort ως “Τόνυ” και η πρωτοεμφανιζόμενη Rachel Zegler ως “Μαρία”.

Το εν λόγω μιούζικαλ έχει μία σειρά από εκπληκτικά τραγούδια, αυτό όμως το τρέιλερ είναι βασισμένο σε ένα από αυτά, το τραγούδι “Tonight”, από τον Τόνυ και την Μαρία. Οι δύο νέοι συναντιόνται για πρώτη φορά σε έναν χορό μίας γειτονιάς της Νέας Υόρκης κατά την δεκαετία του ’50, πριν ακόμα συνειδητοποιήσουν ότι ανήκουν σε διαφορετικές αντίπαλες συμμορίες του Upper West Side, τους Sharks και τους Jets.

Η πρώτη κινηματογραφική έκδοση του μιούζικαλ, το 1961, είχε αποσπάσει δέκα όσκαρ, μεταξύ των οποίων και της Καλύτερης Ταινίας.

Συμπρωταγωνιστές στη νέα έκδοση είναι οι: Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo), Mike Faist (Riff), Josh Andrés Rivera (Chino), Ana Isabelle (Rosalía), Corey Stoll (Schrank), Brian d’Arcy James (Krupke) και η Rita Moreno, η οποία έπαιξε την “Ανίτα” στο αυθεντικό φιλμ του 1961 και τώρα υποδύεται την “Βαλεντίνα”, που έχει το μαγαζί όπου δουλεύει ο Τόνυ.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 10 Δεκεμβρίου.


Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση