HomeHL-TOPΟικογενειακή… επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών: Πέντε κιλά χασίς, κοκαΐνη και μετρητά

Οικογενειακή… επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών: Πέντε κιλά χασίς, κοκαΐνη και μετρητά

Εννέα συλλήψεις – Μεταξύ αυτών και ένας 13χρονος – Αναζητείται ο «αρχηγός»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία οικογενειακή… επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών φαίνεται ότι είχε στηθεί στο Φόδελε Ηρακλείου με τις αρχές να βάζουν τέλος στη δράση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για μέλη γνωστής οικογένειας που έκαναν «χρυσές» δουλειές με την διακίνηση χασίς.

Ο «αρχηγός» της επιχείρησης ήταν ένας 49χρονος με το δεξί του χέρι να είναι ο 26χρονος γιος του.

Οι αστυνομικές αρχές χθες μετά από μεγάλη επιχείρηση έκαναν «έφοδο» στα σπίτια και τις αποθήκες της οικογένειας και αφού εντόπισαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών προχώρησαν σε συλλήψεις.

xasis-fodele-4

Βρήκαν όλες τις καβάτζες

Τα μέλη της γνωστής οικογένειας της περιοχής είχαν κρύψει σε διάφορα σημεία τα ναρκωτικά με τους αστυνομικούς να εμφανίζονται αποφασισμένοι να τα βρουν όλα.

Αφού έκαναν έρευνα στα σπίτια και την αποθήκη προχώρησαν και σε διάφορα σημεία που γνώριζαν πως χρησιμοποιούνταν ως «καβάτζες».

Πρόκειται για δύσβατα σημεία στα χωράφια όπου μετά από αρκετές ώρες σκαψίματος βρήκαν τα ναρκωτικά.

Συνολικά οι αρχές εντόπισαν και πάνω από 5 κιλά χασίς και 344 γραμμάρια κοκαΐνης.

Παράλληλα, βρήκαν και 4.640 ευρώ σε μετρητά τα οποία προέρχονταν από την διακίνηση των ναρκωτικών, ένα πιστόλι, δώδεκα κινητά τηλέφωνα και ζυγαριές ακριβείας.

Έτρεχαν στα… χωράφια για να κρυφτούν

Δεν ήταν λίγα τα μέλη της γνωστής οικογενείας που στη θέα των αστυνομικών επιχείρησαν να φύγουν για να μην συλληφθούν.

Μάλιστα, πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως αρκετοί έτρεχαν στα χωράφια για να κρυφτούν ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς που τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

xasis-fodele-1

9 συλλήψεις, ανάμεσά του και ένας 13χρονος – Αναζητείται ο πατέρας

Σε εννέα συνολικά συλλήψεις προχώρησαν χθες οι αρχές. Μεταξύ αυτών είναι οι γιοι του «εγκέφαλου» της οικογενειακής επιχείρησης με τον έναν να είναι ανήλικος, μόλις 13 χρόνων ο οποίος φαίνεται να χρησιμοποιούνταν ως «βαποράκι».

Παράλληλα συνελήφθη και η μητέρα του με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και τρεις αλλοδαποί οι οποίοι φαίνεται να προμηθεύονταν ναρκωτικά από την συγκεκριμένη οικογένεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναζητείται από τις αρχές ο 49χρονος πατέρας και «αρχηγός» της οικογενειακής επιχείρησης.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση