HomeHL-LifestyleThe Bachelor: Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε την ηλικία των κοριτσιών με 8 λέξεις

The Bachelor: Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε την ηλικία των κοριτσιών με 8 λέξεις

Δείτε την ανάρτηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το «The Bachelor 2» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης και ο Αλέξης Παππάς συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως ο νέος Bachelor της Ελλάδας.

Στο πρώτο επεισόδιο του reality αγάπης ο γνωστός ηθοποιός είδε και γνώρισε για πρώτη φορά τις 21 γυναίκες, με τις οποίες θα περάσει τους επόμενους μήνες, ζώντας την απόλυτη εμπειρία αγάπης. Οι διαγωνιζόμενες ήρθαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου και διεκδικούν τον έρωτα και την καρδιά του πιο δημοφιλούς εργένη.

Φυσικά το Twitter πήρε φωτιά με τους χρήστες να σχολιάζουν τους πάντες και τα πάντα, ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν και οι ηλικίες που δήλωσαν τα κορίτσια. Ανάμεσα στα σχόλια στο Twitter, ξεχώρισε κι εκείνο της Ναταλίας Γερμανού. Η παρουσιάστρια δε φάνηκε να πείθεται ιδιαίτερα από τις ηλικίες που δήλωσαν οι κοπέλες του «The Bachelor» και έγραψε με νόημα: «Στις ηλικίες που ακούτε να προσθέτετε +4 τουλάχιστον».

Μάλιστα ένας χρήστης τη ρώτησε για τη δική της ηλικία με την Ναταλία Γερμανού να απαντάει πάντα με το χιούμορ που την χαρακτηρίζει «Πάνω από το όριο ταχύτητας στη στροφή για Ελευσίνα».

Δείτε το tweet:

natalia-tweet

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση