HomeCity GuideJazz από τη Γη στη Σελήνη

Jazz από τη Γη στη Σελήνη

Πανσέληνος Αυγούστου στον Αρχαιολογικό χώρο Τυλίσου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από αρκετά προβλήματα και προβληματισμό προχωράμε για 10η χρονιά στην πραγματοποίηση της συναυλίας στον Αρχαιολογικό χώρο Τυλίσου. Για λίγους φέτος, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με περισσότερους και με περισσότερα του χρόνου.

Παρόλο που η έγκριση πραγματοποίησης της εκδήλωσης μας γνωστοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου, παρόλο αυτή επιτρέπει μόλις 80 θεατές (σ ένα τεράστιο χώρο)  δεν θα εγκαταλείψουμε το χώρο που εμείς αναδείξαμε χρησιμοποιώντας τον, μόνοι εμείς επί εννέα συνεχή χρόνια.

Προχωράμε σε μια εκδήλωση, όπως την είχαμε σχεδιάσει με τα ίδια υψηλά standars των προηγουμένων ετών.

Με κορυφαίους μουσικούς που θα συνευρευθούν στην σκηνή αποκλειστικά γι αυτό το ταξίδι.

Στο πλήρωμα που θα μας οδηγήσει έχουμε τη χαρά και την τιμή να συγκαταλέγονται δύο νέοι μουσικοί από το Ηράκλειο, η Ερήνη Τορνεσάκη, τραγουδίστρια με εντυπωσιακή διεθνή καριέρα, καθηγήτρια στο Berklee College of Music της Βοστώνης και ο Δημήτρης Κουτάντος, ντράμερ με έξι χρόνια σπουδών και επαγγελματικής απασχόλησης στην Ολλανδία.

Μαζί τους τρείς από  τους σημαντικότερους μουσικούς της προηγούμενης γενιάς της ελληνικής jazz σκηνής, ο Δημήτρης Τσάκας στο σαξόφωνο, ο Κώστας Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο και ο Απόστολος Λεβεντόπουλος στην κιθάρα.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται Τζαζ στάνταρντς και ορίτζιναλ κομμάτια των μελών του γκρουπ.

Όπως κάθε χρόνο η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον Κώστα Κουβίδη και σε όλα τα θύματα των τροχαίων εγκλημάτων. Θυμόμαστε, ενώνουμε τις φωνές και τις μουσικές μας για να απαιτήσουμε να σταματήσει το πογκρόμ στους δρόμους.

You Are What U Do – Κώστας Κουβίδης

Συνδιοργανωτές: Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου, Δήμος Μαλεβιζίου, Αρχαιολογική Υπηρεσία Ηρακλείου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – ΕΝΑΡΞΗ 21.00

Προσέλευση 8 κ 30.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα τηρηθούν αυστηρά τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο περιορισμένος αριθμός θεατών που έχει εγκριθεί καθιστά αναγκαία την προσυνεννόηση με τους οργανωτές για να αποφευχθεί η άσκοπη μετάβαση στο χώρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση