HomeHL-9Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα οι Γερμανοί που κατηγορούνται για βιασμό

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα οι Γερμανοί που κατηγορούνται για βιασμό

Οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασαν οι δύο Γερμανοί τουρίστες που κατηγορούνται ότι ο ένας βίασε και ο δεύτερος ότι αποπειράθηκε να βιάσει δύο γυναίκες επίσης τουρίστριες στην περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Μαζί τους στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν και οι δύο φίλοι τους που κατηγορούνται ότι βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο και δεν έκαναν τίποτα για να τους αποτρέψουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χονης, ο 21χρονος Γερμανός τη βίασε τα ξημερώματα της Δευτέρας ενώ έγινε απόπειρα βιασμού εις βάρος της 22χρονης φίλης της με την οποία βρίσκονται στην Κρήτη για διακοπές.

Θύτης, αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, φέρεται να είναι ένας Γερμανός ηλικίας 21 ετών, ενώ έχει συλληφθεί επίσης ένας 23χρονος Τουρκογερμανός φίλος του, ο όποιος επίσης κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος της 22χρονης φίλης της 19χρονης.

Οι κοπέλες κατήγγειλαν επίσης την εμπλοκή δύο ακόμη Γερμανών ηλικίας 23 και 25 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι βρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, την ώρα του βιασμού και της απόπειρας αντίστοιχα, εντούτοις δεν έκαναν τίποτα για να τους αποτρέψουν.

Η κοπέλα που φέρεται να βιάστηκε μάλιστα εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος εντόπισε σημάδια ερωτικής συνεύρεσης.

Οι δύο άνδρες ισχυρίζονται πως είναι αθώοι και πως όλα έγιναν με τη θέληση των δύο νεαρών κοριτσιών οι οποίες, σύμφωνα με τους ίδιους, τους ακολούθησαν με τη θέλησή τους στο δωμάτιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση