HomeHL-GreeceΦολέγανδρος: Εντοπίστηκε ζωντανός ο φίλος της 26χρονης

Φολέγανδρος: Εντοπίστηκε ζωντανός ο φίλος της 26χρονης

Νέα εξέλιξη στο θρίλερ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα εξέλιξη στο θρίλερ που έχει αναστατώσει τη Φολέγανδρο, το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε ζωντανός ο φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς και πλέον όλοι περιμένουν να  ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της κοπέλας.

Υπενθυμίζεται πως τα  στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία οδηγούν σε έγκλημα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο εντόπισε κάτοικος του νησιού ο οποίος ειδοποίησε το λιμενικό και την αστυνομία, που σπεύδουν στο σημείο. Μάλιστα αστυνομικοί και λιμενικοί έχουν περικυκλώσει το σημείο όπου εντοπίστηκε ο άνδρας. Ωστόσο ο ίδιος δεν παραδίδεται στις αρχές και πετάει πέτρες σε αστυνομικούς και λιμενικούς. Μάλιστα ο νεαρός απειλεί να αυτοκτονήσει.

Σε έγκλημα φαίνεται ότι οφείλεται ο θάνατος της 26χρονης

Σε έγκλημα φαίνεται ότι οφείλεται ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο. Σύμφωνα με τον Alpha οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σκουλαρίκι της κοπέλας αλλά και κηλίδες αίματος.

Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφαιρεθεί βίαια το κολιέ που φορούσε και βρέθηκε σπασμένο. Αυτό σημαίνει πως ότι συνέβη στην κοπέλα έγινε στη στεριά και στη συνέχεια ο δράστης έριξε το πτώμα στη θάλασσα. Τη στιγμή που διερευνώνται τα αιτία του τραγικού χαμού της νεαρής γυναίκας, αναζητούνται και τα ίχνη του φίλου της, ο οποίος αγνοείται για πάνω από 24 ώρες.

garialia-folegandros

Η άτυχη 26χρονη Γαρυφαλλιά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, κάτοικος του νησιού  ανέφερε ότι περαστικοί είδαν τον νεαρό με ματωμένο κεφάλι. Ο άντρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από το τραγικό συμβάν κυκλοφορούσε στο νησί, καθώς τον αναγνώρισαν επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και συναναστράφηκαν μαζί του. Με την άτυχη φίλη του επισκέφθηκε το νησί των Κυκλάδων έχοντας μαζί τους σκηνές για διανυκτέρευση, χωρίς να έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα.

Το αυτοκίνητό τους ήταν λευκό, καινούργιο, μάρκας Ford Fiesta. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη Γαρυφαλιά, που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βραχώδη έκταση στον γκρεμό. Ύστερα από την πτώση η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο με ένα σακίδιο και μετά χάθηκε. Είναι πιθανόν ότι έπεσε στη θάλασσα.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση