HomeHL-TOPΠυροβολισμοί στο Ηράκλειο – Ένας σοβαρά τραυματίας – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Πυροβολισμοί στο Ηράκλειο – Ένας σοβαρά τραυματίας – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι της επίθεσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται ένας άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή των Γουβών του Δήμου Χερσονήσου κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο περιστατικό εμπλέκονται τουλάχιστον τέσσερα άτομα. Ο άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά, μία γυναίκα που τραυματίστηκε και εκείνη από σφαίρα στο χέρι, χωρίς όμως η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει καμία ανησυχία και δύο άτομα τα οποία αναζητούνται από την αστυνομία ως οι δράστες της επίθεσης.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν σε ταβέρνα της περιοχής. Το ζευγάρι είχε πάει για φαγητό και ξαφνικά δέχτηκαν τους πυροβολισμούς από αγνώστους μπροστά στα έντρομα μάτια και άλλων θαμώνων του καταστήματος. Οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς τράπηκαν.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες με τον 37χρονο να οδηγείται αμέσως στο χειρουργείο καθώς είχε δεχτεί σφαίρες σε θώρακα και κοιλιά. Μετά την επέμβαση εισήχθη στη ΜΕΘ όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο περισυνέλεξαν τους κάλυκες ενώ αναζητούν στοιχεία και καταθέσεις για την ταυτότητα των δραστών.Φως αναμένεται να ρίξει η κατάθεση της γυναίκας, για το ποιοι είναι οι δράστες αλλά και τον λόγο της της επίθεσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση