HomeHL-9Συνελήφθη Χανιώτισσα με αδυναμία στις κλοπές

Συνελήφθη Χανιώτισσα με αδυναμία στις κλοπές

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είχε αδυναμία στις κλοπές όμως η δράση της έλαβε τέλος καθώς συνελήφθη από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Σύμφωνα με τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. η γυναίκα είχε καταφέρει να κλέψει τρεις επιχειρήσεις και να αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 870 ευρώ, ποσότητα μελιού και λαδιού.

Η σύλληψη της έγινε το πρωί της Δευτέρας καθώς οι έρευνες των αρχών για μία διάρρηξη που σημειώθηκε ξημερώματα Κυριακής σε επιχείρηση στην περιοχή του Δήμου Κισσάμου οδήγησαν στην ταυτότητα της.

Από τα στοιχεία που είχαν στα χ’ερια τους οι αστυνομικοί προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 23.05.2021 έως και 19.06.2021 η δράστιδα είχε διαπράξει ακόμα τρεις (3) κλοπές- διαρρήξεις σε επιχειρήσεις σε περιοχές των Δήμων Κισσάμου και Πλατανιά, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ, ποσότητα μελιού και ποσότητα λαδιού.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της ημεδαπής με την συνδρομή και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• Το χρηματικό ποσό των 405 ευρώ,
• Διαρρηκτικά εργαλεία και
• Μία ηλεκτρονική συσκευή (tablet), την κατοχή της οποίας δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
img-5054dce7889485672ea2959c6c983c40-v
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση