HomeHL-9Κορωνοϊος: 7ήμερη παράταση «διακοπών» για Ισραηλινό σε ξενοδοχείο καραντίνας

Κορωνοϊος: 7ήμερη παράταση «διακοπών» για Ισραηλινό σε ξενοδοχείο καραντίνας

Επιχείρησε να επιστρέψει στη χώρα του όντας ...θετικός στον ιό- Έκανε τον ανήξερο επειδή δεν ήξερε να διαβάσει το αποτέλεσμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

7ήμερη παράταση διακοπών για έναν 67χρονο τουρίστα από το Ισραήλ, ο οποίος παραμένει σε ξενοδοχείο καραντίνας καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον, εντούτοις έκανε τον.. ανήξερο, προσπαθώντας να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με το cretapost, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 2 Ιουλίου Αεροδρομίου Ηρακλείου, «Νίκος Καζαντζάκης» οπότε και οι αστυνομικοί του ζήτησαν το έγγραφο που βεβαιώνει ότι είναι αρνητικός προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Εκεί όμως ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα του μικροβιολογικού εργαστηρίου που είχε επισκεφθεί προκειμένου να κάνει το τεστ κορωνοϊού, που έδειχναν ότι ήταν θετικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 67χρονος Ισραηλινός δεν είχε δώσει τον αριθμό τηλεφώνου του στο εργαστήριο και έτσι δε μπορούσε να εντοπστεί για να του γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα.

Είχε δώσει όμως το email του, όπου περιέκλειε την αρνητική αυτή εξέλιξη.

Υπήρξε μάλιστα επικοινωνία του εργαστηρίου με την Πολιτική Προστασία και το αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί λίγο πριν ταξιδέψει.

Ο Ισραηλινός ισχυρίζεται ότι δεν είχε διαβάσει το email καθότι δε γνώριζε αγγλικά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη μετέβη σε ξενοδοχείο καραντίνας όπως και η γυναίκα του η οποία ήταν αρνητική στον κορωνοϊό όμως επέλεξε να μην επιστρέψει μόνη στο Ισραήλ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση