HomeHL-9Στη… φυλακή ξανά ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου που σκότωσε κρατούμενο

Στη… φυλακή ξανά ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου που σκότωσε κρατούμενο

Κρίθηκε προφυλακιστέος – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δρόμο της επιστροφής στην… φυλακή έλαβε σήμερα ο 43χρονος Γεωργιανός δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου που το απόγευμα της 26ης Ιουνίου τραυμάτισε θανάσιμα με τη χρήση αυτοσχέδιου αιχμηρού αντικειμένου 49χρονο συγκρατούμενο ομοεθνή του στις φυλακές της Αγιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μετά την απολογία του ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα τον έκριναν προφυλακιστέο για τη  νέα ανθρωποκτονία.

Ο 43χρονος φαίνεται να ισχυρίστηκε πως όλα όσα έγιναν ήταν εν βρασμώ καθώς ο 49χρονος ήταν εκείνος που κρατούσε το αυτοσχέδιο μαχαίρι και του επιτέθηκε πρώτος.

Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 26 Ιουνίου όταν δύο κρατούμενοι άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα. Ο διαπληκτισμός γρήγορα μετατράπηκε σε καυγά με τον έναν άνδρα να βγάζει ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και να το καρφώνει στην καρδιά του άλλου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον κρατούμενο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο των Χανίων.

Ο κρατούμενος, ο οποίος είχε καταγωγή από τη Γεωργία, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως έχει ήδη αναφέρει το cretapost, o δράστης, με καταγωγή από την Γεωργία, είχε δολοφονήσει το 2008 το Νίκο Σεργιανόπουλο μέσα στο σπίτι του καταφέροντάς του 21 μαχαιριές. Σήμερα είχε συμπληρώσει 13 χρόνια φυλάκισης ενώ σε δύο χρόνια αναμενόταν η αποφυλάκισή του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση