HomeΚΟΣΜΟΣΛονδίνο: Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε κοντά σε σταθμό του Μετρό

Λονδίνο: Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε κοντά σε σταθμό του Μετρό

Tο περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό Elephant and Castle, στο νότιο Λονδίνο, με αποτέλεσμα να υψωθούν φλόγες και σύννεφα μαύρου καπνού στον ουρανό, πάνω από τη βρετανική πρωτεύουσα.

Περίπου 100 πυροσβέστες και δέκα πυροσβεστικά οχήματα χρειάστηκε να επέμβουν για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν, ένας αξιωματικός της αστυνομίας και ένας πολίτης έλαβαν τις πρώτες βοήθειες από διασώστες, καθώς «εισέπνευσαν καπνό», αλλά δεν υπήρξαν τραυματίες.

Τρία εμπορικά, που βρίσκονταν κάτω από τη σιδηροδρομική γραμμή, κοντά στον σταθμό Elephant & Castle, παραδόθηκαν στις φλόγες, όπως και έξι οχήματα και ένας τηλεφωνικός θάλαμος, έγινε γνωστό από την πυροσβεστική υπηρεσία στο Twitter, που κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και να κλείσουν τα παράθυρά τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.

Μεταξύ των βίντεο, που ανήρτησε στο Twitter η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου, υπάρχει ένα όπου καταγράφεται μια εντυπωσιακή έκρηξη.

Όπως γνωστοποίησε το σιδηροδρομικό δίκτυο National Rail, αναμένονται ακυρώσεις και καθυστερήσεις στα δρομολόγια έως απόψε το βράδυ.

topontiki.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση