HomeHL-SportsΠαντελής Μυριοκεφαλιτάκης: «Μας έλειπε ο Ολλανδός, ο Θόδωρας, ο Ανδρεανίδης και ο Γιαλαμάς»

Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης: «Μας έλειπε ο Ολλανδός, ο Θόδωρας, ο Ανδρεανίδης και ο Γιαλαμάς»

Δείτε ένα μέρος από συνέβησαν το βράδυ της 21ης Ιουνίου στο “Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης” στο περιθώριο της Α’ προβολής του ντοκιμαντέρ προς τιμήν της ομάδας του ΟΦΗ που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας το 1987

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το βράδυ της Δευτέρας  προβλήθηκε στο “Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης” η Α’ προβολή του ντοκιμαντέρ προς τιμήν της ομάδας του ΟΦΗ που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας το 1987.

Σε μια βραδιά έντονα συναισθηματικά φορτισμένη, πρωταγωνιστές εκείνης της βραδιάς, παράγοντες, σταφ και παίκτες, θυμήθηκαν το ιστορικό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή, που οδήγησε στον μοναδικό έως σήμερα τίτλο της ομάδας του Ηρακλείου.

«Μας έλειπε ο Ολλανδός, ο Θόδωρας, ο Ανδρεανίδης και ο Γιαλαμάς, αλλά η ζωή συνεχίζεται» δήλωσε ο τότε γενικός αρχηγός του ΟΦΗ, Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης, αναφερόμενος στον προπονητή Ευγένιο Γκέραρντ, στον διοικητικό ηγέτη Θόδωρα Βαρδινογιάννη, στον αμυντικό Μίλτο Ανδρεανίδη και στον τερματοφύλακα Νίκο Γιαλαμά, που έχουν φύγει από τη ζωή.

«Νιώθω ευτυχισμένος και ευλογημένος που με αξίωσε ο Θεός να έχω αυτές τις συγκινησιακές στιγμές που έζησα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα γιατί είναι σήμα κατατεθέν στην ιστορία του ΟΦΗ» ανέφερε ο τότε πρόεδρος Γιάννης Παπαματθαιάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση