HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 13 Ιουνίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη λεωφ.Ικάρου από την επιχείρηση αυτοκινήτων ΚΙΑ μέχρι το κτηριακό συγκρότημα Αθηνά.

Από τις 10.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στον Αγ.Ιωάννη Χωστό και στη Φοινικιά στις περιοχές των επιχειρήσεων πρώην Καθέρη, ΚΤΕΟ Γιαννακάκη, επιχείρησης Πικράκη, Lido soccer, κονικλοτροφείου Παπαδάκη, Αγροκτήματος ΤΕΙ και Δασικού φυτωρίου, Οικοστύλ, Κυριακάκη, Καναβού, πρατήριο υγρών καυσίμων Παπαδάκη, Τσικανδυλάκη, Απλαδά, VINOVON, Τρόφιμο Α.Ε., Πλαστικών Κρήτης και κτήμα Καλαθάκη, Μελισσίδη, Ένωση Σουλτανίνας, εγκαταστάσεων Βιολογίκου καθαρισμού, Κάββαλου, Deco expert, Πικράκη, Ζαχαράκη, Ρώσσου, Κρητέξ και στις οδούς Φλαμπουριάρη(προς Κορακοβούνι)Ζαγρέα, Λαμπράκη, Παναγίας Μαλεβί, Λυσιστράτης, Ζεύξιδος, Στεφανογιώργη και Μανουσάκη.Επίσης στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την εκκλησία του Αγ.Ιωάννη Χωστού έως την επιχείρηση έως την αποθήκη ηλεκτρικών ειδών ράδιο Μακράκη μετά παρόδων καθώς και σε όλες τις επιχειρ

Δευτέρα 14 Ιουνίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο Βοριάς.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στις Μεσαμπελιές, στην οδό Ούλαφ Πάλμε από την οδό Μόρνου έως την οδό Λυδάκη. Επίσης στις εγκαταστάσης του Κρητικού φούρνου στην οδό Ούλαφ Πάλμε.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Χουστουλιανά, στην περιοχή των ανθοκηπίων Βλαχάκη και της γεώτρησης Νο103.

Από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Ασήμι, στην περιοχή του Δημοτικού σχολείου.

Τρίτη 15 Ιουνίου:

Από τις 7.30 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στον Πόρο στις οδούς Μήλου, Χίου, Σικελίας, Αργυροκάστρου από την οδό Κατρέ μέχρι την οδό Ροδόπης.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μαλεβιζίου: Γενικά στο χωριό Καμαριώτης.

Τετάρτη 16 Ιουνίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην οδό Εμμ.Καστρινάκη από τη λεωφ.Ιωνίας έως την λεωφ.Ανδρέα Παπανδρέου και στις εγκαταστάσεις εγκαταστάσεις του Κρητικού φούρνου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Βιάννου: Στην Άνω Βιάννου στην περιοχή της εισόδου του χωριού, του ελαιουργείου Τζαγκουρνή και της πλατείας του χωριού.

Πέμπτη 17 Ιουνίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Βιάννου: Γενικά στο χωριό Πεύκος.

Παρασκευή 18 Ιουνίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Βιάννου: Γενικά στο χωριό Βαχός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση