HomeHL-9Φυλακισμένος ο «εγκέφαλος» διακίνησης ηρωίνης στο Ηράκλειο

Φυλακισμένος ο «εγκέφαλος» διακίνησης ηρωίνης στο Ηράκλειο

Με κούριερ έφτασε το... δέμα – Συνελήφθησαν τέσσερα «βαποράκια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βρίσκεται στις φυλακές κι όμως συνεχίζει να οργανώνει την… διακίνηση σκληρών ναρκωτικών στο Ηράκλειο.

Ο λόγος για τον 65χρονο κρατούμενο στις φυλακές του Δομοκού ο οποίος απασχολεί τα τελευταία χρόνια την τοπική ΕΛ.ΑΣ. καθώς ανά καιρούς εντοπίζονται «βαποράκια» του που είτε παραλαμβάνουν δέμα με ηρωίνη, είτε τη μεταφέρουν με πλοίο στην Κρήτη.

Αυτή τη φορά οι αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, συνέλαβαν τέσσερα άτομα που λειτουργούσαν κατ’ εντολή του 65χρονου για το «σπρώξιμο» ηρωίνης στα γνωστά στέκια ναρκωτικών της πόλης.

Με κούριερ έφτασε το… δέμα

Όλα συνέβησαν προχθές, Τετάρτη, όταν σε γνωστή εταιρία courier φτάνει ένα δέμα στο Ρέθυμνο με παραλήπτη έναν 49χρονο. Ωστόσο, στη μεταφορική εταιρία μεταβαίνουν δύο άτομα, ένας 38χρονος κι ένας 41χρονος προκειμένου να το παραλάβουν.

Οι αστυνομικοί, έχοντας πληροφορίες για το συγκεκριμένο δέμα, πήγαν σταμάτησαν τους δύο άνδρες μετά την παραλαβή.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με 208 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου καθώς και 500 ml μεθαδόνης ενώ συνέλαβαν τους δύο άνδρες.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 49χρονο που το όνομά του εμφανίστηκε ως παραλήπτης στο δέμα καθώς κι έναν ακόμα 41χρονο ο οποίος φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Μάλσιτα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 6 ναρκωτικά χάπια, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση