Κλειστή θα είναι σήμερα από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ η έξοδος από το ΒΟΑΚ προς το Αεροδρόμιο Ηρακλείου προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Εθνικής οδού.

Η κυκλοφορία επί του ΒΟΑΚ θα διεξάγεται από το μη αποκλεισμένο ρεύμα κυκλοφορίας και η έξοδος από τον ΒΟΑΚ προς Αεροδρόμιο θα γίνεται από τον κόμβο Αλικαρνασσού.

 Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

 

 

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ» πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες  ασφαλτόστρωσης επί του ΒΟΑΚ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηράκλειο, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 141+000  (700μ πριν από την έξοδο του κόμβο προς Αεροδρόμιο) έως τη Χ.Θ. 139+000 (300μ πριν από την έξοδο του κόμβου Αλικαρνασσού).

Λόγω έκτακτων αναφυόμενων τεχνικών προβλημάτων θα είναι κλειστή η έξοδος από το ΒΟΑΚ προς το Αεροδρόμιο Ηρακλείου προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης  επί του ΒΟΑΚ την Τρίτη 18-5-2021  από ώρα 07.00 έως ώρα 22.00  αντί για σήμερα Δευτέρα 17-5-2021 που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Η κυκλοφορία επί του ΒΟΑΚ θα διεξάγεται από  το μη αποκλεισμένο ρεύμα κυκλοφορίας και η έξοδος από τον ΒΟΑΚ προς Αεροδρόμιο θα γίνεται από τον κόμβο Αλικαρνασσού.

Επίσης την Τετάρτη 19-5-2021 από ώρα 07.00 έως ώρα 22.00  αντί για την Τρίτη 17-5-2021 που είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα είναι κλειστή η είσοδος από τη Λ. Σενετάκη η οποία οδηγεί από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου στον ΒΟΑΚ,  προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης  επί του ΒΟΑΚ. Η κυκλοφορία επί του ΒΟΑΚ θα διεξάγεται από  το μη αποκλεισμένο ρεύμα κυκλοφορίας και η είσοδος από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου στον ΒΟΑΚ θα γίνεται από τον κόμβο Αλικαρνασσού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση