HomeHL-9Νέα στοιχεία για την αυτοκτονία – Βρέθηκε κρεμασμένος μία μέρα μετά

Νέα στοιχεία για την αυτοκτονία – Βρέθηκε κρεμασμένος μία μέρα μετά

Τρεις αυτοκτονίες μέσα σε λίγες ώρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα στοιχεία προκύπτουν από τη νέα αυτοκτονία που ήρθε στο φως της… δημοσιότητας χθες αργά το απόγευμα με θύμα έναν νέο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 28χρονος – που ήταν φοιτητής στην Κρήτη – εντοπίστηκε κρεμασμένος μέσα σε ένα κτίριο στην οδό Μαλικούτη, στο κέντρο του Ηρακλείου λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.

Τα ίχνη του νέου άνδρα είχαν χαθεί από την Παρασκευή και μία φίλη του που τον αναζητούσε είδε το άψυχο σώμα του και ειδοποίησε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και ο ιατροδικαστής.

Από την αυτοψία του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε πως ο 28χρονος είχε βάλει τέλος στη ζωή του την Παρασκευή ωστόσο το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε μία ημέρα μετά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος νεαρός άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η τρίτη αυτοκτονία μέσα σε μία ημέρα

Ο θάνατος του 28χρονου αποτελεί την τρίτη αυτοκτονία μέσα σε μία ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, εντοπίστηκε νεκρός ο 43χρονος Γιάννης Ρομπογιαννάκης μέσα στην επιχείρησή του στην περιοχή παλιά ΚΑΤΕ του Ηρακλείου.

Η σύζυγός του τον αναζητούσε για να πάει να πάρει τα παιδιά του από το σχολείο και η μητέρα του τον βρήκε απαγχονισμένο στο μαγαζί.

Λίγα λεπτά αργότερα στο Τυμπάκι ένας 63χρονος άνδρας εντοπίστηκε κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του από συγγενικό του πρόσωπο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως οι διασώστες απλώς διαπίστωσαν το θάνατο του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση