HomeHL-CultureKαλώς ήρθε το Χόλιγουντ: Ο Κρόνενμπεργκ γυρίζει φιλμ στην Ελλάδα με Βίγκο Μόρτενσεν

Kαλώς ήρθε το Χόλιγουντ: Ο Κρόνενμπεργκ γυρίζει φιλμ στην Ελλάδα με Βίγκο Μόρτενσεν

Έπεται συνέχεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Kαλώς ήρθε το Χόλιγουντ… Γυρίσματα για ταινία επιστημονικής φαντασίας στην Ελλάδα με τίτλο «Εγκλήματα του Μέλλοντος» θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα ο θρυλικός μετρ της σκηνοθεσίας Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.

Ο Κρόνενμπεργκ είχε γυρίσει ταινία επιστημονικής φαντασίας με τον ίδιο τίτλο το 1970. Η υπόθεση αφορά το διευθυντή δερματολογικής κλινικής ο οποίος ψάχνει να βρει τον μέντορά του αφότου μια πανδημία έχει σκοτώσει όλες τις γυναίκες. Στην ταινία θα παίζει και ο ηθοποιός Βίγκο Μόρτενσεν ο οποίος έχει συνεργαστεί πολλάκις με τον Κρόνενμπεργκ. Τα γυρίσματα στη χώρα μας θα πραγματοποιηθούν από τον Αύγουστο έως το Σεπτέμβριο.

Πάνω από 100 πρότζεκτ θα κινηματογραφηθούν στην Ελλάδα, λέει ο Πάνος Κουάνης, διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας

Ένα από αυτά είναι το «Greef Freak» για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο που θα προβληθεί στο Disney+. Τα γυρίσματα θα γίνουν από τις 4 Μαΐου ως τις 6 Ιουλίου στο Μοναστηράκι, του Ψυρρή και την πλατεία Συντάγματος.

Επίσης η συνέχεια του «Knives Out», με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ντάνιελ Κρεγκ, που θα γυριστεί στην Ελλάδα και θα προβληθεί στο Netflix.

Η Ελλάδα προσφέρει στους ξένους παραγωγούς 40% επιστροφή μετρητών και 30% μείωση φόρου καθώς επίσης και συμβάσης παραγωγής με τον Καναδά, το Ισραήλ και την Κίνα.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση