HomeHL-SportsΚαι ο Νίκος Μαρινάκης υπολογίζεται για το ματς του Αλκαζάρ

Και ο Νίκος Μαρινάκης υπολογίζεται για το ματς του Αλκαζάρ

Ο δεξιός μπακ των Κρητικών θα είναι στη διάθεση του Νιόπλια για το κρίσιμο ματς του Αλκαζάρ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη διάθεση του Νιόπλια για το κρίσιμο ματς του Αλκαζάρ  τέθηκε ο Μαρινάκης, καθώς ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ που χτύπησε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο δεν έχει κάτι σοβαρό και σήμερα πήρε μέρος στην προπόνηση, χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση.

Ο Σελίμοβιτς κλήθηκε στην Εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου για τα παιχνίδια με Νορβηγία και Σκωτία τον Ιούνιο.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

“Μετά τους Κώστα Γιαννούλη και Adrian Sardinero, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά για δεύτερη διαδοχική μέρα, o Νίκος Νιόπλιας είδε με ικανοποίηση και τον Νίκο Μαρινάκη να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα προπόνησης που έγινε το πρωί στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής και δε συμμετείχε σ’ αυτό ο Βασίλης Σηφάκης λόγω ενοχλήσεων στον ορθό κοιλιακό, με την κατάστασή του να επαναξιολογείται τις επόμενες ημέρες.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισαν οι Juan Neira, Luc Castaignos και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, με τους Πασχάλη Στάικο, Κοσμά Τσιλιανίδη, Adil Nabi και Felipe Souza να κάνουν θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη, στις 11:00.

Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Vahid Selimovic, κλήθηκε στην Εθνική Λουξεμβούργου για τους φιλικούς αγώνες με την Νορβηγία (2/6) και την Σκωτία (6/6)”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση