HomeΚΡΗΤΗΟ Δήμος Αγίου Νικολάου συμμετέχει στο επιμορφωτικό πρόγραμμα για την Προφύλαξη από τον SARS-CoV-2

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου συμμετέχει στο επιμορφωτικό πρόγραμμα για την Προφύλαξη από τον SARS-CoV-2

Στους εργαζομένους της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, αναγνωρίζοντας την αξία της γνώσης ως κινητήριο δύναμη για την προστασία και την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας, συντάσσεται με την Περιφέρεια Κρήτης, προκειμένου να διευκολύνει την διαδικασία εγγραφών όσων δημοτών μας το επιθυμούν, στο επιμορφωτικό πρόγραμμα για την Προφύλαξη από τον SARS-CoV-2 και τα Μέτρα Πρόληψης στους εργαζομένους της Κρήτης.

Από Τρίτη 20-04-2021 και ώρες 8:30 – 14:00 η κ. Μπάουνιν Ραχήλ στο τηλέφωνο 28410-22558, θα βρίσκεται στην διάθεσή σας να καταγράφει τα αιτήματα συμμετοχής σας και να σας λύνει τυχόν απορίες σχετικά με αυτά.

Όπως αναφέρεται και στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας οι στόχοι του προγράμματος είναι:

-να εφοδιάσει τους επιμορφούμενους με γνώσεις, μεθόδους και δεξιότητες για την ατομική τους προστασία και για την παροχή υπηρεσιών με υγειονομική ασφάλεια

-να εκπαιδεύσει σε πρακτικές και ενέργειες αποτροπής της εξάπλωσης του SARS-CoV-2 για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από την Covid-19.

-να ενισχύσει την αξιοπιστία της Κρήτης, ως ασφαλούς και καινοτόμου Τουριστικού προορισμού.

H εκπαίδευση θα υλοποιηθεί εξ αποστάσεως, διαμέσου διαδικτυακής πλατφόρμας-on line που θ’ ανοίξει την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 12:00, διαρκεί  14 ώρες (12 ώρες παρακολούθησης +2 ώρες προσωπικής μελέτης εκπαιδευτικού υλικού που θα αναρτηθεί) και ολοκληρώνεται σε ένα 4 ήμερο (Τρίτη- Παρασκευή). Θα πραγματοποιηθούν (3) κύκλοι εκπαίδευσης:

1ος κύκλος: Τρίτη  4 Μαΐου – Παρασκευή 7 Μαΐου

2ος κύκλος: Τρίτη 11 Μαΐου – Παρασκευή 14 Μαΐου

3ος κύκλος: Τρίτη 18 Μαΐου– Παρασκευή 21 Μαΐου

Επισημαίνουμε πως μέσω των Δήμων εγγράφονται οι δημότες που δεν υπάγονται στο εργατικό κέντρο ή σε επιχειρήσεις / φορείς τουρισμού που εγγράφουν εκείνοι το προσωπικό τους, όπως αναφέρεται και στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας Κρήτης, το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:

https://www.crete.gov.gr/press-releases/xekinaei-gia-deyteri-synechi-chronia-apo-tin-perifereia-kritis-se-synergasia-me-to-panepistimio-kritis-to-epimorfotiko-programma-gia-tin-profylaxi-apo-ton-sars-cov-2-kai-ta-metra-prolipsis-stoys-ergaz/

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση