HomeΕΛΛΑΔΑΣυνελήφθη η μαμά που μήνυσε λυκειάρχη – Αυτόφωρο για αρνητές self test ζητά ο εισαγγελέας

Συνελήφθη η μαμά που μήνυσε λυκειάρχη – Αυτόφωρο για αρνητές self test ζητά ο εισαγγελέας

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία στην μαμά που μήνυσε τον λυκειάρχη του γιου της στη Θεσσαλονίκη...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μητέρα που μήνυσε τον λυκειάρχη του γιου της στη Θεσσαλονίκη επειδή δεν τον δέχτηκε στο μάθημα καθώς δεν είχε κάνει το απαιτούμενο self test, απασχολεί από χθες τα μέσα ενημέρωσης.

Σήμερα το πρωί, μάλιστα, γονείς – αρνητές των self test συγκεντρώθηκαν έξω από το 1ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου για να της συμπαρασταθούν, ενώ κάποιοι μαθητές έκαναν κατάληψη παίρνοντας το μέρος του φίλου και συμμαθητή τους.

Η μητέρα του παιδιού δεν έμεινε μόνο στην μήνυση που κατέθεσε στον εισαγγελέα κατά παντός υπευθύνου, αλλά προχωρήσε και σε σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Το σχέδιο τους είναι να αρπάζουν τα παιδιά σε δομές και να τα διασωληνώνουν. Το δηλώσαν οι ίδιοι τους ότι 1 στα 3 παιδιά θα διασωληνώνεται στις ΜΕΘ!

Πώς το ξέρουν και το δηλώνουν; Δεν σας υποκινεί την περιέργεια», γράφει σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές καλώντας παράλληλα τους γονείς να «αντιδράσουν»».

Σύμφωνα με το Grtimes.gr, το αποτέλεσμα ήταν να συληθεί από τις αστυνομικές αρχές πριν από λίγο, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασία με την αιτιολογία πως είχε αναρτημένο «εμπρηστικό” κείμενο, στη σελίδα της στο Facebook.

Αυτόφωρο για όσους καλούν με αναρτήσεις να μην εφαρμόζεται το μέτρο του self-test

Νωρίτερα , ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, παρήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή το περιστατικό στο 1ο ΓΕΛ Ευόσμου ζητώντας να σχηματιστεί δικογραφία σχετικά με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που καλούν τους μαθητές να πηγαίνουν στα μαθήματα χωρίς τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού.