HomeHL-LifestyleΒρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον επισκέφθηκε τον κουρέα του μετά τη χαλάρωση του lockdown

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον επισκέφθηκε τον κουρέα του μετά τη χαλάρωση του lockdown

Ο Βρετανός πρωθυπουργός έσπευσε στον κουρέα του μετά τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων – Το άναρχο μαλλί του είχε προκαλέσει πολλά και ποικίλα σχόλια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απόλυτη προτεραιότητα στην ατίθαση κόμη του έδωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον αφήνοντας τον κουρέα να βάλει σε «τάξη» το κεφάλι του. Μόλις χαλάρωσαν τα περιοριστικά μέτρα στη Βρετανία για την πανδημία της νόσου Covid-19, ανοίγοντας από χθες καταστήματα, παμπ και κομμωτήρια, ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ ξέκλεψε λίγο χρόνο για να αφεθεί στα χέρια του κομμωτή του.

Εξάλλου και ο ίδιος παραδέχθηκε τον περασμένο μήνα ότι χρειάζεται επειγόντως τη βοήθεια ενός επαγγελματία με τους Βρετανούς πολίτες να του υπενθυμίζουν ότι πρέπει να βουρτσίζει τα μαλλιά του προτού κυκλοφορήσει στο δρόμο.

Στη διάρκεια του «lockdown» στη Βρετανία, η αρραβωνιαστικιά του Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς, φέρεται να είχε αναλάβει χρέη κομμώτριας αλλά δεν είχε στεφθεί με επιτυχία η προσπάθειά της, αν κρίνουμε από τα σχόλια των χρηστών στα social media. Πάντως το άναρχο μαλλί του Βρετανού πρωθυπουργού έχει πλέον γίνει σήμα κατατεθέν του.

Αν και χθες άφησε τον κουρέα του να του τιθασεύει τα φωτεινά ξανθά, σχεδόν λευκά, «αχυρένια» μαλλιά του, παρ’ όλα αυτά και πάλι, η κόμη του δείχνει ατημέλητη.

Πάντως στη διάρκεια του lockdown, πολλοί χρήστες στα social media είχαν γράψει ότι τα μαλλιά του Τζόνσον μοιάζουν με… χελιδονοφωλιά.

Από την πλευρά του, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail», ο Βρετανός στυλίστας διασημοτήτων Τζέιμς Τζόνσον, είπε αστειευόμενος για τη νέα κόμη του πρωθυπουργού: «Χαίρομαι που βλέπω ότι ο Μπόρις πήγε κατευθείαν για μια περιποίηση. Όπως πολλοί από εμάς, είμαι σίγουρος ότι θα περίμενε για να καθίσει στην καρέκλα του κομμωτή. Μου αρέσει το γεγονός ότι διατηρεί την ακατάστατη κόμη του διατηρώντας με έξυπνο και ταυτόχρονα τακτοποιημένο τρόπο τα μαλλιά του στα αυτιά! Φαίνεται τώρα λιγότερο εκτός ελέγχου και πιο κατάλληλος για την πρωθυπουργία».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση