HomeHL-TOPΧαλάρωση lockdown: Δείτε ζωντανά τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά – Σκέρτσου

Χαλάρωση lockdown: Δείτε ζωντανά τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά – Σκέρτσου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιτροπή εισηγήθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα να ξεκινά στις 9 αντί για τις 7 στις περιοχές που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι αποφάσεις της κυβέρνησης για χαλάρωση των περιορισμών λόγω κορωνοϊού μετά και τη σχετική εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, ανακοινώνονται στο υπουργείο Υγείας.
Στην ενημέρωση εκτός από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος.

Επίσης, θα μιλήσουν η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνη.

Δείτε την ενημέρωση:

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιτροπή εισηγήθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα να ξεκινά στις 9 αντί για τις 7 στις περιοχές που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο.

Επίσης δόθηκε πράσινο φως για άνοιγμα κομμωτηρίων, κέντρων αισθητικής, αρχαιολογικών χώρων και παιδικών χαρών, αλλά και για να επιτραπεί το ψάρεμα.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση